Julius Tjärvar

Julius Tjärvar

Julius Tjärvar är mäklare på Fastighetsbyrån Gävle

Julius Tjärvar har varit registrerad mäklare sedan 2022-06. Julius Tjärvar har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-09 och har fått 312 omdömen med ett betyg på 4.9. Julius Tjärvar har haft 66 försäljningar sen 2025-06 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.

2025-06 - 2026-05

312 omdömen om Julius Tjärvar

Sedan starten hos Reco 2022
Sebastian E
Centrum

Trevlig, bra kommunikation med båda parter.

Patrik L
Forsbacka

Mycket trevlig och kunnig mäklare som känns som att han på riktigt bryr sig att båda parter i affären ska gå vidare nöjda!

Andreas I
Olsbacka

Toppen, alltid snabb återkoppling och tydlig kommunikation. Fanns alltid tillhands vid frågor och ständigt hjälpsam vid behov!

Daniel O
Sålde sitt hus med hjälp av Julius Tjärvar en del av Fastighetsbyrån Gävle
Järvsta

Från första mötet har det varit en trygghet att ha Julius som mäklare. Han är en person som försått sig på vår situation och anpassat sig efter våra behov. Han har en tydlig och bra kommunikation och har alltid varit lätt att få tag på. Allt har gått smidigt från uppstart till färdig försäljning och kan bara rekommendera Julius som mäklare.

Hampus F
Köpte sin lägenhet med hjälp av Julius Tjärvar en del av Fastighetsbyrån Gävle
Centrum

Julius har under hela processen vara tillmötesgående och tydlig. Han har alltid svarat snabbt med ett trevligt bemötande.

Kia Z
Sålde sitt hus med hjälp av Julius Tjärvar en del av Fastighetsbyrån Gävle
Forsbacka

Julius är trevlig och med ett fint bemötande. Vi har dock önskat att han varit mer "öppen" och berättat hur kontakten med spekulanter gått, vi upplever att vi fått lite svävande svar och långt mellan uppdateringar. Men helhetsintrycket är gott.

Bengt Ove A
Centrum

Trevligt bemötande, bra information om det som är viktigt att veta samt väldigt lyhörd genom hela processen. Bra på att förklara, lätt att via SMS eller telefon ha en god kommunikation med vid frågor eller funderingar. Bra att få uppdateringar regelbundet. Kunnig, lugn och sansad. Jättenöjd med all hjälp!

Niklas Ö
Centrum

Julius var från första mötet professionell och tillmötesgående, bra service och återkoppling och är stand by 24 sju. Rekommenderar han varmt att ta hand om nya kunder som vill få sitt projekt sålt.

Gustav T
Köpte sin lägenhet med hjälp av Julius Tjärvar en del av Fastighetsbyrån Gävle
Centrum

Rak och tydlig i kommunikationen, proffsig, tillmötesgående och med mycket god service.

Sara N
Järvsta

Julius var väldigt lyhörd och mån om att båda parter skulle vara nöjda med affären.