Trevligt kille som är professionell samtidigt som han är skämtsam och lätt att prata med! Snabb på att svara vilket uppskattats!
Julius Tjärvar
Julius Tjärvar är mäklare på Fastighetsbyrån Gävle
.Julius Tjärvar har varit registrerad mäklare sedan 2022-06. Julius Tjärvar har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-09 och har fått 273 omdömen med ett betyg på 4.9. Julius Tjärvar har haft 60 försäljningar sen 2025-03 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.
2025-03 - 2026-02
273 omdömen om Julius Tjärvar
Trevlig och bra kille, man får alltid snabba och tydliga svar när man har frågor.
Julius Tjärvar är Otroligt hjälpsam. Jag har varit utomlands större delen av försäljningen men Julius har alltid ställt upp med att ta hamd om saker i huset som behövt flyttas mm. Det bidrar till att jag aldrig oroat mig när huset stått tomt. Julius kan verkligen sitt yrke. Han har direkt svarat på alla de frågor jag haft om juridik, skatter mm. Dessutom. Innan en del av försäljningen dragit igång, har han alltid informerat mig i God tid innan det steget. Jag är Så nöjd!
Supertrevlig! Bra bemötande, snabb på att svara på frågor, smidig affär! Skulle absolut anlita Julius vid ev försäljning i framtiden.
Otroligt flexibel och tillmötesgående. Toppenbra bemötande och var en klippa under hela vår process.
Smidig affär, är alltid snabb med återkopplingen. Kände sig "omhändetagen" under hela processen i att köpa hus
Julius har varit en exceptionellt bra mäklare i alla avseenden! Från start till slut.
Han var trevlig, tillmötesgående, kommunikativ och trevlig
Bästa tänkbara mäklaren. Ambitiös,noggrann,lätt att komma i kontakt med,artig,trevlig,hjälpsam,seriös helt enkelt suverän.
Julius är lyhörd och har jobbat stenhårt för vår skull. Han är kunnig och engagerad, vi hade inte kunnat hitta en bättre mäklare.