Bemötande visade på en professionell, kunnig, empatisk, effektiv mäklare. Visade på en gedigen lokalkännedom, genomförde en grundlig förundersökning av köpare. Upplevelsen blev mycket utöver våra förväntningar, vi är mäkta imponerad av en så fantastisk medarbetare, det är bara att gratulera Fastigetsbyrån.
Marcus Sundberg
Marcus Sundberg är mäklare på Fastighetsbyrån Gävle
.Marcus Sundberg har varit registrerad mäklare sedan 2018-05. Marcus Sundberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-11 och har fått 295 omdömen med ett betyg på 4.9. Marcus Sundberg har haft 41 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
295 omdömen om Marcus Sundberg
Vi är supernöjd men Marcus Sundberg arbete
Trevlig, hjälpsam kille som har koll på allt!
Marcus är kunnig, pålitlig och driven. Han har hif kundkännedon och matchade mig med en bostad som jag inte hade uppmärksammat som jag blev ägare till.
Marcus har varit en mäklare som verkligen har ställt upp för oss som säljare. Han har velat att de ska bli så bra som möjligt för oss. Han är duktig på de han gör
Marcus alltid varit tillgänglig, vilket är jätteviktigt, tycker vi! Man får en trygg känsla över att han hela tiden har en plan och jobbar framåt. Det var lite svajigt när vi hade en sommarvikarie, men vi förstår att det inte gå att jämföra när det var semestertider. Vi är övertygade om att Marcus kommer att köra fler säljare/ köpare nöjda!
Väldigt kunnig, strategiskt duktig och mycket trevlig och kundvänlig. Ytterst professionell. Rekommenderas starkt!
Jag kan varmt rekommendera Marcus som mäklare. Marcus är otroligt förtroende ingivande som person och har många års erfarenhet som mäklare. Vilket gör att du som säljare kan känna dig trygg och lugn i en stor affär. Tack för ett fint samarbete.
Mäklaren var väldigt hjälpsam och lätt att få tag på under hela processen. Han förstod mina behov och uppfyllde de så gott han kunde!
Väldigt hjälpsam, professionell och trevlig 👌