Marcus Sundberg

Marcus Sundberg

Marcus Sundberg är mäklare på Fastighetsbyrån Gävle

Marcus Sundberg har varit registrerad mäklare sedan 2018-05. Marcus Sundberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-11 och har fått 319 omdömen med ett betyg på 4.9. Marcus Sundberg har haft 42 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2025-05 - 2026-04

319 omdömen om Marcus Sundberg

Sedan starten hos Reco 2018
Kristin J
Sätra

Väldigt duktig och kunnig. Jag är supernöjd!

Alexander T
Sålde sitt hus med hjälp av Marcus Sundberg en del av Fastighetsbyrån Gävle
Hille

Fantastisk mäklare, med hans driv och nätverk så kunde vi låsa denna affär 🙌🌟💯

Kenneth J
Sätra

Det har fungerat jättebra han hållit kontakten och talat om hur läget har utvecklats hos intresserade. Affären gick mycket snabbare än väntat

Gunilla J
Sätra

Trevlig,seriös,lugn o saklig Känns verkligen som han gjorde all för oss så att vi skulle få sålt

Hanna P
Centrum

Saklig och professionell. Trygg med Marcus som mäklare och han vägledde mig genom hela processen med lägenhetsförsäljningen på ett väldigt bra sätt. Otroligt nöjd.

Wilmer E
Centrum

Bra och schysst mäklare som är väldigt service minded!

Emerson R
Sätra

En mäklare som verkligen sticker ut, engagerad och professionell, jag uppskattade särskilt den snabba kommunikationen och hur smidigt allt gick. 10/10

Magnus B
Strömsbro

Marcus har varit allt man kan önska av en mäklare. Från första kontakt till avslutad affär har han varit professionell, engagerad och väldigt lätt att ha att göra med. Vi kände oss trygga genom hela processen och han har varit tydlig i sin kommunikation samt snabb på att återkoppla. Våra förväntningar var höga och Marcus levde verkligen upp till dem. Han gav bra råd, var flexibel och jobbade aktivt för att få till en så bra affär som möjligt. Vi väldigt nöjda och kan varmt rekommendera Marcus till andra som ska sälja sin bostad.

Mats E
Gävle Strand

Gav ett bra intryck och gick igenom affären noggrant

Lennart K
Köpte sitt hus med hjälp av Marcus Sundberg en del av Fastighetsbyrån Gävle
Sätra

En mycket kompetent, tydlig och trevlig person och mäklaren. Marcus är synnerligen noggrann, kunnig, och möter mig som är kund på ett naturligt sätt. Marcus gör verkligen allt för att vara tillgänglig och svara på frågor. Jag kan varmt rekommendera honom! Lennart Kinnvall