Trevlig och proffsig norrlänning. Är mycket nöjd.
Nils Wallner
Nils Wallner är mäklare på Fastighetsbyrån Gävle
.Nils Wallner har varit registrerad mäklare sedan 2021-07. Nils Wallner har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-11 och har fått 159 omdömen med ett betyg på 4.7. Nils Wallner har haft 49 försäljningar sen 2025-08 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2025-08 - 2026-07
159 omdömen om Nils Wallner
Nils är trevlig, korrekt och tydlig i sitt mäklarskap. Han har kommunicerat väl under hela processen och beskrivit vad som gäller och vad som förväntas under hela försäljningen. Utan stress.
Vi kunde inte önskat något mer av Nils, helt klart toppoäng av oss! Engagerad, flexibel och proffsig, samtidigt som han har glimten i ögat. Han höll oss uppdaterade konstant under processen och vi har aldrig varit med om en så lösningsorienterad mäklare. Vi rekommenderar Nils till alla, och skulle absolut anlita igen om vi skulle behöva en mäklare.
Svarar alltid, ofantligt proffesionell, mycket trevlig
Upplever att jag blev fint bemött av mäklaren Nils Wallner, att han verkligen levde upp till mina förväntningar. Jag kan varmt rekommendera Nils Wallner.
Mycket professionell i alla avseenden, var alltid tillgänglig och återkopplade snabbt. Rekommenderar starkt Nils till de som ska sälja sitt boende! MVG!
Han lyssnade på oss och var mycket trevlig.
Nils får 10/10, inget snack om den saken! Otroligt professionell, kunnig, enkel att ha att göra med och väldigt snabb i återkopplingen. Vi köpte vår framtida villa av honom och kände direkt att den här mäklaren ska få sälja vår nuvarande bostad. Sagt och gjort - det blev den smidigaste affären vi kunde föreställa oss. Tack för allt Nils!
Toppbetyg! Flexibel med tider, kloka tankar kring eventuell rust, bra koll på projektet och bra känsla för det sociala! Rekommenderar Nils.
Mycket bra bemötande. Verkade göra mycket för att affären skulle bli smidig och bra. Alltid trevlig att prata med.