Tobias Andersson
Tobias Andersson är mäklare på Fastighetsbyrån Göteborg Väster
.Tobias Andersson har varit registrerad mäklare sedan 2012-05. Tobias Andersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-02 och har fått 110 omdömen med ett betyg på 4.7. Tobias Andersson har haft 44 försäljningar sen 2021-08 och har tillfrågat 83% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2021-08 - 2022-07
Läs vad 110 Läs vad Tobias Andersson
köpte sin lägenhet med hjälp av Tobias Andersson en del av Fastighetsbyrån Göteborg Väster
Väldigt bra bemötande!
Jag visste inte riktigt hur allt skulle gå till men Tobias var till stor hjälp och underlättade mycket. Vilket bidrog till en bra affär.
Tobias var väldigt lätt att ha att göra med! -
sålde sin lägenhet med hjälp av Tobias Andersson en del av Fastighetsbyrån Göteborg Väster
Tobias är en ärlig, jordnära och mycket hårt jobbande kille. Han sålde min lägenhet på rekordtid till rekordpris och var väldigt proffsig hela processen igenom. Han uppdaterade mig som säljare kontinuerligt och agerade även rådgivare på vägen. Fick stor tillit till Tobias och kan varmt rekommendera han till andra!
Bra koll, proffsig, lätt att ha att göra med
Bra bemötande. Kändes som om han hade väldigt mycket just nu. Vi träffade honom även ca ett halvår innan och då verkade han inte lika belastad.
Tycker att han är en bra mäklare men verkar ha lite mycket just nu. -
Bra bemötande och återkopplar snabbt. Kompetent inom sitt område och rekommenderar han utan tvekan.
Bemötandet var väldigt positivt.
Mäklaren levde upp till våra förväntningar.
Försäljningen har gått väldigt snabbt och smidigt. -
Ett mycket professionellt och positiv sätt!
Tobias är trevlig och lätt att ha med att göra.
Allt är påskrivet och klart men än är inte allt klart. Handpenning kommer i veckan, sen får vi se hur snabbt köparen kan flytta in.
Hälsningar Ann Hjelm , Irjas dotter -
Tobias har hitintills toppen...
Väldigt nöjd med Tobias han var tydlig i sin kommunikation och lätt att få tag på. Levde upp till mina förväntningar.