Malin Johannesson

Malin Johannesson

Malin Johannesson är mäklare på Fastighetsbyrån Helsingborg

Malin Johannesson har varit registrerad mäklare sedan 2021-07. Malin Johannesson har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-09 och har fått 173 omdömen med ett betyg på 4.9. Malin Johannesson har haft 23 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-07 - 2026-06

173 omdömen om Malin Johannesson

Sedan starten hos Reco 2021
Hussam O
Köpte sitt hus med hjälp av Malin Johannesson en del av Fastighetsbyrån Helsingborg
Eskilsminne

Vi är väldigt nöjda med Malin som mäklare. Hon har varit trevlig, professionell och väldigt lätt att ha att göra med genom hela processen. Hon har varit snabb med återkoppling, tydlig i sin kommunikation och tagit sig tid att förklara allt på ett lugnt och pedagogiskt sätt. Vi har känt oss trygga genom hela köpet och kan varmt rekommendera henne.

Linda Marie Therése S
Sålde sitt hus med hjälp av Malin Johannesson en del av Fastighetsbyrån Helsingborg
Eskilsminne

Stöttande och tillgänglig genom hela processen

Anders G
Vallåkra

Mycket bra bemötande och snabba svar på mina frågor.

Oliver L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Malin Johannesson en del av Fastighetsbyrån Helsingborg
Centrum

Grym. Rak och tydlig i kommunikationen och ser till så att det händer grejer. Precis det jag söker.

Carina K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Malin Johannesson en del av Fastighetsbyrån Helsingborg
Olympia

Snabb återkoppling om spekulanter, flexibel med visningstider och tid för kontraktsskrivning.

Henrik K
Olympia

Väldigt flexibel och tillgänglig - omedelbara svar. Kunnig och påläst - ambitiös med fingertoppskänsla avseende balans mellan personlig och professionell. Trevlig med en gedigen och naturlig klang kring både personlighet och yrkesroll

Sofia K
Olympia

Malin är mycket lyhörd och aktiv mäklare som gjorde försäljningen smidig och enkel.

Ulf Arne Stefan S
Gustavslund

Malin har varit engagerad och hjälpt oss genom hela processen att få sålt vårt hus i god tid och till ett bra pris. Hon får min rekommendation som mäklare - underlättar på alla sätt för sin kund och glad att vi valde henne genom hela vår process att sälja vårt hus

Kenny T
Gustavslund

Bra och trygg guidning genom hela processen. Kan verkligen rekommendera Malin!

Anna-Karin S
Gustavslund

Malin är professionell, kunnig, tydlig och inger stort förtroende. Jag kände mig trygg hela vägen även om det inte blev en "snabb affär". För mig är det mycket viktigt med ärlighet och "rättframhet" och det visade Malin från början. Malin har visat stort tålamod med våra frågor och vår okunnighet kring bostadsaffärer. Jag vill varm rekommendera Malin som mäklare.