Jag är otroligt nöjd med Mikael Grans på Fastighetsbyrån. Från första mötet kände jag att han hade både erfarenhet och ett genuint engagemang för att få till en bra försäljning. Kommunikation, rådgivning och uppföljning fungerade perfekt, och jag kände mig hela tiden trygg med att låta honom sköta processen. Mikael skapade ett lugn i det som annars kan vara en stressig tid – jag kunde verkligen släppa taget och lita på att allt blev rätt. Kan varmt rekommendera honom till alla som ska sälja sitt hus!
Mikael Grans
Mikael Grans är mäklare på Fastighetsbyrån Huddinge
.Mikael Grans har varit registrerad mäklare sedan 2011-05. Mikael Grans har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-10 och har fått 172 omdömen med ett betyg på 4.8. Mikael Grans har haft 30 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
172 omdömen om Mikael Grans
Trevlig, professionell , trygg och bra kommunikation.
Håller tider och hör av sig med information så fort det bara går. Driver processen mellan oss och köpare på ett förtroendeingivande sätt. Jag är nöjd med bemötandet och servicen jag fått.
Mikael är lugn , inbjudande , kommunikativ Hur bra som helst Rekommenderas 👍
Han var snabbt med återkoppling och allt annat. Vi var nöjda helt enkelt
Mikael har varit lätt och trevlig att ha att göra med. Bra kommunikation. Har trots svår marknad sålt både en villa och en lägenhet åt oss.
Ett svårt säljuppdrag att sälja vår villa. Vi lyckades tillslut efter ett hårt arbete av Micke. Vi är nöjda med villan och lgh försäljning trots en trög marknad.
det blev lite konstigt det blev ingen direkt budgivning utan vi hade ju en granne som var väldigt intresserad av tomten han var ju med hela tiden från början. Det fanns knappt några andra intressenter.
Mikael var väldigt trevligt och serviceinriktad hela tiden. Svarade alltid i telefon när man ringde honom. Grymt bra på sitt jobb rekommenderar honom starkt
Bra och tydlig mäklare att köpa av