Moussa El Masri

Moussa El Masri

Moussa El Masri är mäklare på Fastighetsbyrån Huddinge

Moussa El Masri har varit registrerad mäklare sedan 2020-02. Moussa El Masri har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-10 och har fått 54 omdömen med ett betyg på 4.8. Moussa El Masri har haft 33 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

54 omdömen om Moussa El Masri

Sedan starten hos Reco 2023
Simon W
Sålde sin lägenhet med hjälp av Moussa El Masri en del av Fastighetsbyrån Huddinge
Huddinge Centrum

Generellt mycket bra. Det var några få tillfällen som vi behövde påminna om datum gällande visning. Annars fick vi bra information, svarade snabbt och Moussa var alltid väldigt trevlig.

Michel D
Brandbergen

Köpte min bostad utav Moussa, han har gjort ett fantastiskt jobb! Jag kommer definitivt vända mig till Moussa om någon i min närhet söker eller ska sälja bostad samt när jag väl ska sälja min egen bostad. Rekommenderar Moussa starkt!

Anwar D
Sålde sitt hus med hjälp av Moussa El Masri en del av Fastighetsbyrån Huddinge
Brandbergen

Jag rekommenderar honom . Han är aktiv . Han har bra relationer med sina kunder . Jag är nöjd.

Robert Collin J
Stuvsta

Trevlig och sympatisk mäklare. Inte för påstridig vilket är bra.

Gustav V
Köpte sin lägenhet med hjälp av Moussa El Masri en del av Fastighetsbyrån Huddinge
Västerhaninge

Proffetionrel och trevlig bemötande utförlig information konkret svar på mina frågor.

Jimmy E
Sålde sitt hus med hjälp av Moussa El Masri en del av Fastighetsbyrån Huddinge
Västerhaninge

väldigt trevlig och kunnig lätt att ha och göra med, resultat orienterad och driven fanns inget som var problem bara möjligheter.

Justyna J
Brandbergen

Vi är nöjda, han var tydlig och professionell

Amanda W
Huddinge Centrum

Trevlig och professionell! God kommunikation hela vägen, och han lyckades sälja min lägenhet till önskat pris i en tuff marknad. :)

Johan A
Stuvsta

Fått bra information, varit behjälplig med bankkontakter och sett till att vårt köp av Radhus har gått smidigt och enkelt.

Natalia I
Brandbergen

Väldigt professionell, allt gick väldigt smidigt och är väldigt nöjd