Hjälpsam och tillförlitlig mäklare som hjälpte oss med alla våra frågor vi ställde. Det kändes tryggt att köpa huset med Ali som mäklare.
Ali Shakir
Ali Shakir är mäklare på Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus
.Ali Shakir har varit registrerad mäklare sedan 2023-05. Ali Shakir har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-07 och har fått 89 omdömen med ett betyg på 4.8. Ali Shakir har haft 54 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
89 omdömen om Ali Shakir
Ali har varit väldigt hjälpsam under tiden vi tittade på huset vi köpte. Vi fick möjlighet att åka ditt och titta på huset mer än en gång vilket kändes bra. Han försökte alltid svara på våra frågor och funderingar. Väldigt hjälpsam
Jätte duktig och kan hans jobb, sålde vårt hus efter 3 veckor! Rekommenderar honom starkt
Ali är en väldigt bra och tillitsfull mäklare. Han har skött kontakten på ett utmärkt sätt och gjort att vi känt oss trygga genom hela husförsäljningen. Vi kan starkt rekommendera, att anlita Ali Shakir som mäklare!
Professionell, tydlig och pålitlig mäklare. Vi är väldigt nöjda med hela processen.
Alla tider mäklare väl påläst o ordentlig Varmt rekommendera Anlita gärna igen
Väldigt duktig och kunnig mäklare som ser säljarens och köparens situation väldigt bra och kommer med kloka råd längs hela vägen. En lätt person att prata med och kunnig på sitt jobb. Det har aldrig varit några problem eller oklarheter för oss så länge vi har haft Ali som mäklare.
Hej En fantastik mäklare ordning o reda kan verkligen rekommendera honom Ser fram i mot vidare kontakter med honom Karina o Staffan
Väldigt trevlig och proffsig! Kan rekommendera å det varmaste.
Experten och kan sitt jobb . Fint bemötande och bra samarbete från alla personal som va inblandade i det