Eva Rosquist

Eva Rosquist

Eva Rosquist är mäklare på Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus

Eva Rosquist har varit registrerad mäklare sedan 2021-05. Eva Rosquist har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-09 och har fått 190 omdömen med ett betyg på 4.9. Eva Rosquist har haft 60 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 91% av sina kunder efter omdömen.

2025-04 - 2026-03

190 omdömen om Eva Rosquist

Sedan starten hos Reco 2021
Fredrik N
Sålde sitt hus med hjälp av Eva Rosquist en del av Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus
Helgedal

Trevlig och proffsig! Hjälpte oss att få till vår bostadsaffär på precis det sättet vi önskade 😁

Sandra J
Helgedal

Superproffsig i hela proceduren. Trygghet, tillit och riktigt bra service känsla! Rekommenderar henne varmt.

Tomas P

Engagerad, lyhörd, snabb, ärlig,

Britta Kristina P
Yngsjö

Eva Rosquist gav redan vid första mötet ett väldigt förtroendeingivande intryck. Hon är väldigt informativ och kunnig i sin yrkesroll vilket gjorde vårt val av mäklare väldigt lätt. Från första mötet till att försäljningen var genomförd har Eva guidat oss genom processen på ett väldigt professionellt sätt. Hon har kontinuerligt informerat och uppdaterat oss kring läget och svarat objektivt och trovärdigt på våra frågor vilket gjort att vi på ett tryggt sätt kunnat ta de nödvändiga beslut som varit viktiga längs vägen. Vi...

Per S
Egna Hem

Trevlig, professionell och tillgänglig!

Eva S
Köpte sitt hus med hjälp av Eva Rosquist en del av Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus
Yngsjö

Trevligt bemötande och koll på allt :-)

Liselott T
Färlöv

Engagerad och noggrann. Lätt att få rätt information.

Anders Gunnar O
Nöbbelöv

Hon har på ett personligt sätt tagit sig av fastighetsaffären och framhållit dess fördelar med ny luftvattenanläggning och nya badrum med golvvärme.

Lars-Rune B
Kulltorp

Eva har hjälpt oss på ett mycket fint enkelt sätt från första kontakten och hittills då fastigheten är såld men dock ej överlämnad. Mycket hjälpsam och visade att med hennes hjälp så var det mesta enkelt för oss som kund. Klara, raka besked om hur upplägget är och vilka val som vi kunde lägga till eller ändra. Allt har varit smidigt då vi har haft kontakt via nätet/appen, sms, telefon och personliga möten. All beröm till Eva Rosquist för det fina arbetet som hon hjälpt oss med. Stort tack! Hälsningar Helena & Lars-Rune Bengtsson

Vanessa G
Egna Hem

Trevlig, professionell och flexibel är bara tre ord som beskriver Eva Rosquist. Hon hjälpte oss köpa vårt drömhus när vi nästan tappat hoppet! Helt obeskrivlig känsla att äntligen äga vårt drömhus efter långt letande.