Blev bemött på ett väldigt bra sätt och mäklaren levde verkligen upp till alla förväntningar vi hade. Hon gjorde faktiskt ett otroligt jobb med visningar, information och överhuvudtaget all kontakt hon förmedlade till oss 😆☀️🏡👍
Jenny Kristiansson Åkesson
Jenny Kristiansson Åkesson är mäklare på Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus
.Jenny Kristiansson Åkesson har varit registrerad mäklare sedan 2018-07. Jenny Kristiansson Åkesson har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-06 och har fått 48 omdömen med ett betyg på 4.9. Jenny Kristiansson Åkesson har haft 26 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
48 omdömen om Jenny Kristiansson Åkesson
Mycket bra! Väldigt driven och mån om att göra det bästa för både köpsten och säljaren! Super trevlig verkligen!
Jenny är mycket kunnig engagerad och omtänksam. Fick förtroende för henne direkt och mycket nöjd med all hjälp i samband med vår husförsäljning
Jenny är en mycket trevlig person och jag upplever henne väldigt seriös i sitt arbete. Och förtroende ingivande bemötande. I princip alltid tillgänglig för frågor. Jag hade inga förväntningar på hennes mäklaruppdrag men hon visade sig vara väldigt skicklig i mina ögon. När mitt hus såldes höll hon kontakt med mig och lät mig bestämma när och hur jag ville köpet skulle avslutas och hon kom med goda råd inför försäljningen.
Jag fick förtroende för Jenny direkt och det fortsatte genom hela husförsäljningsprocessen. Jenny är lugn, snäll, hjälpsam, positiv och samtidigt mycket professionell. Det kändes tryggt att ha Jenny som mäklare och jag kan varmt rekommendera henne. Tack Jenny!
Jenny är tydlig och förstående från början. Jag fick känslan av att hon förstår vilka frågor man har som säljare och möter de med bra informativa svar. Vi har haft god kontakt med Jenny genom hela processen. Jenny hade semester under vår säljperiod men var förberedd för hur hon skulle hantera det här och informerade oss väl hur det skulle hanteras och det upplevdes aldrig som ett problem. Jag har bara positivt att säga om Jenny och tror inte att det gått bättre, med tanke på slutpris, med en annan mäklare. Med vänlig hälsning, Daniel
Mäklare Jennys intryck under hela försäljningsprocessen har varit väldigt proffesionellt. Inledningsvis vid första mötet presenterade hon processen utförligt. Inför visning uppdaterade hon oss köpare hela tiden om vad som händer och vilka som kommer. Hon anpassade sig efter våra behov och genomförde visning på ett bra sätt. Jag hade från start stort förtroende för Jenny och och tycker hon gjorde ett fantastiskt jobb. Det uppstod aldrig några frågetecken utan de rätade hon ut under processens gång. Mycket nöjd och skulle varmt rekommendera henne för framtida säljare och köpare.
Jenny är fantastiskt! Bara positiv upplevelse🌟 Så varm och mjuk mäklare som samtidigt är väldigt professionell och kunnig. Så tacksam för all din hjälp med både köp av bostad och försäljning av nuvarande🏡
Jenny hjälpte oss att hitta vårt drömhem och fick sen också chansen att hjälpa oss med vår försäljning. Mycket hjälpsam och väldigt trevlig!
Enkel, och trygg mäklare som jag starkt kan rekommendera!