Har träffat Måns på ett antal visningar, utan att vi har gått vidare till köp av berörda hus. Men Måns har varit 100% klockren i alla sammanhang längs processen. Tillgänglig, proffsig, påläst, engagerad, ärlig, förstående och sympatisk. En exceptionellt bra mäklare som verkligen har en strålande framtid framför sig.
Måns Jörgensson
Måns Jörgensson är mäklare på Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus
.Måns Jörgensson har varit registrerad mäklare sedan 2024-07. Måns Jörgensson har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-09 och har fått 169 omdömen med ett betyg på 4.9. Måns Jörgensson har haft 76 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-05 - 2026-04
169 omdömen om Måns Jörgensson
Jättebra mäklare, Håller dig uppdaterad genom hela processen. Svarar snabbt på frågor. Vi är jätte nöjda. 10 av 10👍🏻 Rekommenderas
Öppen, ärlig och enkel att ha att göra med. Vill verkligen hjälpa till från sin sida för att underlätta försäljningen.
Måns Jörgensson var mycket professionell, trevlig och hjälpsam genom hela köpprocessen av bostaden på Bandygatan 4. Vi blev bemötta på ett vänligt och engagerat sätt och fick snabb återkoppling på våra frågor. Våra förväntningar uppfylldes fullt ut och vi kände oss trygga genom hela processen. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera Måns som mäklare.
Trevlig och tillmötesgående för både köpare och säljare
Måns var påläst informativ och positiv i första mötet. Jag var intresserad av en lägenhet och han gick dom där extra stegen för att affären skulle gå igenom. Jag kan varmt rekommendera honom
En go kille som kör med raka rör. Inget konstigt. Bra på att förklara och säljer på rätt premisser.
Kunnig, det han inte kunde svara på tog han reda på. Smittade inte trotts förkyld. Stort plus i kanten. Lättsam och skämtsam men ändå seriös. Enkelt att föra diskussion. Snabbt återkoppling, både vid extra visning och hantering av ärendet. Mycket bra upplevelse av köpet.
Alltså vilken naturbegåvning. Måns är killen som sätter jobbet främst. Många bollar i luften, men han levererar, är oerhört lyhörd både mot köpare och säljare och alltid lika trevlig.
Engagerad, informativ och mycket trevlig mäklare. Jordnära, vilket är viktigt för att känna trygghet i både köp- och säljprocess. Tack Måns!