Matilda Kärrman
Matilda Kärrman är mäklare på Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus
.Matilda Kärrman har varit registrerad mäklare sedan 2014-10. Matilda Kärrman har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-01 och har fått 174 omdömen med ett betyg på 4.9. Matilda Kärrman har haft 50 försäljningar sen 2021-08 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2021-08 - 2022-07
Läs vad 174 Läs vad Matilda Kärrman
sålde sitt hus med hjälp av Matilda Kärrman en del av Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus
Matilda är en av de proffsigaste och underbaraste människor som jag känner. Jag skryter ofta om henne både som mäklare och som person. Jag skulle kunna skriva fler superlativ för Matilda förtjänar alla som finns. Ni på byrån kan vara mycket stolta över henne
Trevlig, påläst och noggrann mäklare. Vi ville ha vårt hus sålt och det fick vi.
sålde sin lägenhet med hjälp av Matilda Kärrman en del av Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus
Fint bemötande. Hon levde verkligen upp till våra förväntningar och trots att det är mitt i sommaren lyckades hon hitta en köpare. Proffsig, kunnig och svarar snabbt om vi har frågor. Hon gör ett bra jobb!
köpte sin lägenhet med hjälp av Matilda Kärrman en del av Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus
Matilda fick mig att känna mig väldigt trygg genom hela processen! Hon var genuin och lätt att prata med. Jag kände stort förtroende för Matilda. Kan varmt rekommendera henne!
Bra driv, flexibel, ödmjuk och lyhörd. Mäklaren levde upp till dom förväntningar vi hade. Snabba återkopplingar och lät oss säljare agera efter eget tempo.
köpte sitt hus med hjälp av Matilda Kärrman en del av Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus
Hej!
Vi blev bemöta av Matilda Körrman på ett mycket bra sätt. På dem förväntningar vi hade vid köpet av huset av Matilda fick vi.
Hon är duktig mäklare 🥰 -
Matilda är mycket trevlig och hjälpsam, löser allt snabbt utan stress. Tack för allt!
Matilda väldigt lyhörd, psykologisk , kunnig o ödmjuk i sitt bemötande , kunde inte valt en bättre mäklare . Är verkligen nöjd…
Jag har från första gången jag träffade
Matilda blivit väldigt bra bemött. Klara tydliga svar på mina frågor. Jag tycker hon har gjort ett utmärkt jobb. Jag har känt mig väldigt trygg med henne. Hon levde upp till mina förväntningar. Just nu känns det mycket bra. -
skrev om Matilda Kärrman en del av Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus
Matilda är ärlig, rak och saklig, dessutom väldigt trevlig.