Jesper Axén

Jesper Axén

Jesper Axén är mäklare på Fastighetsbyrån Kungsbacka

Jesper Axén har varit registrerad mäklare sedan 2018-04. Jesper Axén har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-11 och har fått 244 omdömen med ett betyg på 4.9. Jesper Axén har haft 33 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

244 omdömen om Jesper Axén

Sedan starten hos Reco 2018
Tony Mikael B
Kungsbacka

Kunnig och professionell mäklare. Bra kundkontakt och väldigt engagerad. Kan rekommendera.

Guy Jesper Mikael T
Onsala

Bra och saklig mäklare. Tät kontakt under hela försäljningen.

Anette Ulla Christine J
Kungsbacka

Mycket bra! Jag fick förtroende direkt för Jesper Jag känner mig väldigt nöjd över vårt samarbete.

Tobias M
Kungsbacka

Thanks to Jesper, everything was always clear and easy to understand. He was very dedicated, took the time to answer all my questions, and made sure everything was sorted out. Highly recommended – professional, friendly, and reliable. 🤗

Jacob D
Kungsbacka

Vi köpte vårt hus genom Jesper Axén och är supernöjda! Han var professionell, tillgänglig och väldigt hjälpsam genom hela processen. Allt gick smidigt och tryggt från första visningen till tillträdet. Kan varmt rekommendera Jesper Axén till alla som ska köpa eller sälja bostad!

Isabelle D
Kungsbacka

Som förstagångsköpare kändes det väldigt tryggt att ha en så lyhörd och engagerad mäklare vid vår sida. Jesper var alltid tillgänglig, tydlig och stöttande genom hela processen och tog sig tid att förklara allt som man fundera över. Det gjorde att affären kändes både smidig och trygg. Jag kan varmt rekommendera honom!

Catarina H
Kungsbacka

Duktig kunnig mäklare med mkt energi. Tillgänglig och snabb på att återkoppla.

Jenny Maria E
Kungsbacka

Fastighetsbyrån Kungsbacka! Vilket gäng! Jesper är en av de bästa i Kungsbacka. Rak och tydlig. Vi väljer honom alla dagar i veckan ☺️

Camilla C
Kungsbacka

Jättenöjd med Jesper som mäklare!

Gunilla S
Kungsbacka

Hjälpsam, snabb i handlingarna. Han är proffsig och tillmötesgående.