Mycket trevligt bemötande Engagerad och tillgänglig Utmärkt
Axel Lundius
Axel Lundius är mäklare på Fastighetsbyrån Lund
.Axel Lundius har varit registrerad mäklare sedan 2022-07. Axel Lundius har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-07 och har fått 74 omdömen med ett betyg på 4.8. Axel Lundius har haft 39 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2025-04 - 2026-03
74 omdömen om Axel Lundius
Snabbt, enkelt och smidigt. Bara positiva saker att säga!
Axel var engagerad och tillgänglig för svar på våra frågor genom hela säljprocessen. Han kom med tips och råd om vad vi skulle tänka på innan visning och hörde alltid av sig för att berätta om intresset. Han slöt sedan affären på absolut bästa sätt.
Professionell och trevlig. Svarar snabbt och tydligt
Axel var enkel att ha att göra med och lyckades få min lägenhet såld innan den gick ut på hemnet. Jag är mycket nöjd!
Engagerad, tydlig, trevlig, kunnig och enkel att samarbeta med. Fantastiskt duktig!
Mycket nöjd med Axel som mäklare!
Ger bra information utan att vara säljig. Tillgänglig och hjälpsam.
Allt fungerade väldigt bra från start till mål. Kommunikation var tydlig, processen smidig och det kändes tryggt hela vägen igenom.
Han är lagom mycket säljare, lyhörd, påläst och allmänt trevlig. Utöver det är han hjälpsam och man får verkligen förtroende för honom. Rekommenderar honom givetvis.