Hampus höll mig regelbundet informerad om händelseutvecklingen,, med visningar, reaktioner efter visning. Han involverade mig i planering av visningar etc och andra strategifrågor.
Hampus Björkdahl
Hampus Björkdahl är mäklare på Fastighetsbyrån Lund
.Hampus Björkdahl har varit registrerad mäklare sedan 2023-02. Hampus Björkdahl har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-06 och har fått 107 omdömen med ett betyg på 4.8. Hampus Björkdahl har haft 62 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
107 omdömen om Hampus Björkdahl
Trevlig och lyhörd. Tog sig tid att förklara samt guida oss genom hela försäljningsprocessen. Det kändes tryggt och bra.
Personligt och trevligt bemötande, lätt få/hålla kontakt med. Flexibla diskussioner kring visningar och prissättning.
Han var ivrig att få uppdraget att sälja vår lägenhet. B Vi hade en liten "schism" när vi kommit fram till styling i lägenheten. Olika åsikter om hur det skulle vara. Han var proffsig, så vi kunde fortsätta och nu är lägenheten såld.
Väldigt trevlig och professionell mäklare med bra kommunikation under hela processen. Särskilt tacksam för all hjälp med allt som behövdes ordnas på distans!
Hampus har varit väldigt tillmötesgående och hjälpt oss i vårt första bostadsköp!
Bra bemötande och trevlig upplevelse. Väldigt uppskattat att vi hela tiden fick snabba svar över SMS vid frågor och budgivning. Skönt med bra genomgång när papperna skrevs på, gjorde att det kändes tryggt.
Väldigt tillmötesgående, tydlig i sin kommunikation och fullföljer muntliga överenskommelser. Återkopplar i god tid frågor som uppstår längs vägen och är inte besvärad av alla avstämningar som behöver göras.
Hampus var exceptionellt proffsig i rollen som mäklare.
Jobbat med ärendet och varit kommunikativ