Marie Louise Nilsson
Marie Louise Nilsson är mäklare på Fastighetsbyrån Lund
.Marie Louise Nilsson har varit registrerad mäklare sedan 2019-07. Marie Louise Nilsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-07 och har fått 155 omdömen med ett betyg på 4.8. Marie Louise Nilsson har haft 38 försäljningar sen 2022-06 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2022-06 - 2023-05
155 omdömen om Marie Louise Nilsson
Sedan starten hos Reco 2019
köpte sin lägenhet med hjälp av Marie Louise Nilsson en del av Fastighetsbyrån Lund
Marie har varit en exceptionell mäklare. Mycket informativ och när vi hade en fråga så
Marie was very informative and patient in explaining the legal obligations of both parties in English.
Easy to approach for additional questions and gave clear instructions on the steps to be followed to complete the contract successfully. -
Det var trevligt att hon fixade en extra visning för oss
Proffsigt bemötande genom hela affären.
Visade stort engagemang att få affären på plats trots att vi alla befann oss i olika städer. -
Vi hade bra dialog med Marie Louise och kom med bra uppdaterad info.
Marie is excellent at her job as a broker and she is professional and has great patience.
köpte sitt hus med hjälp av Marie Louise Nilsson en del av Fastighetsbyrån Lund
Trevlig saklig och korrekt! Bra återkoppling vid frågor innan och efter affär.
She is a nice and helpful person. She answered all my questions in timely manner
sålde sitt hus med hjälp av Marie Louise Nilsson en del av Fastighetsbyrån Lund
Trevlig mäklare! Smidig försäljning, bra kommunikation.
sålde sin lägenhet med hjälp av Marie Louise Nilsson en del av Fastighetsbyrån Lund
Upplever att Marie-Louise är kunnig. Vi har alltid fått ett vänligt bemötande & svar på de frågor & funderingar vi haft. Vi förväntade oss att bli guidade genom denna försäljning & det har vi till stor del blivit. Med tanke på läget i omvärlden så har det blivit en något annorlunda resa än väntat - som vi upplever det även för Marie-Louise. Tycker att vi tillsammans löst detta bra.