Henrik Lindgrén

Henrik Lindgrén

Henrik Lindgrén är mäklare på Fastighetsbyrån Mölndal

Henrik Lindgrén har varit registrerad mäklare sedan 1995-02. Henrik Lindgrén har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-10 och har fått 71 omdömen med ett betyg på 4.8. Henrik Lindgrén har haft 10 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 85% av sina kunder efter omdömen.

2022-03 - 2023-02

71 omdömen om Henrik Lindgrén

Sedan starten hos Reco 2014
    2023-01-27 Verifierad kund
    Lika professionellt och trevligt nu som för 12 år sedan, när vi först köpte huset med Henriks hjälp. Highly recommended!!
    Hej Maria! Stort tack för ditt svar, det uppskattas att ni är nöjda genom alla dessa år:-) Mvh Henrik Henrik Lindgrén
    2023-01-25 Verifierad kund
    Mycket trevlig och engagerad mäklare som man får stort förtroende för.
    Hej! Stort tack för ditt omdöme, det uppskattas att ni är nöjda med mitt arbete. Mvh Henrik Henrik Lindgrén
    2023-01-25 Verifierad kund
    Henrik är 10/10! Ärlig, trevlig och professionell.
    Hej Fredrik! Stort tack för omdömet du lämnat, så får jag säga detsamma! Mvh Henrik Henrik Lindgrén
    2023-01-25 Verifierad kund
    Det är lätt att få en bra dialog med Henrik Lindgrén då man klart märker att han lyssnar och utifrån det använder sitt kunnande till få till ett bra förslag för mig som kund. Avsaknad av prestige, inte samma som att vara mjäkig, gör det både roligt och lättsamt att arbeta med Henrik. För oss blev utfallet bra och vi kan varmt rekommendera Henrik.
    Hej Andreas! Stort tack för omdömet ni har lämnat och att ni som säljare har en öppenhet och förståelse för att jag som mäklare finns till för att hjälpa säljare och köpare på bästa sätt. Mvh Henrik Henrik Lindgrén
    • Rävekärr
    2023-01-22 Verifierad kund
    Henrik är trevlig, kunnig och mån om kunden. Han lotsade oss på ett bra sätt igenom en period med sjunkande bostadspriser Vi är mycket nöjda!
    Hej! Stort tack för omdömet ni har gett mig, det känns skönt att höra ni är nöjda trots den sjunkande marknaden. Med vänlig hälsning, Henrik Henrik Lindgrén
    2022-10-31 Verifierad kund
    Påläst , fick svar på alla frågor, trevligt bemötande
    • Krokslätt
    2022-05-16 Verifierad kund
    Blev jättebra bemött. Trevlig och noggrann.
    Har bara bra saker att säga!
    Hej Malin! Stort tack för den bedömning jag fick av dig:-) ha det bra så länge. Mvh Henrik Henrik Lindgrén
    • Krokslätt
    2022-04-08 Verifierad kund
    Konstruktiv, aktiv, klok och engagerad. Gav den hjälp vi behövde.
    • Toltorpsdalen
    2022-03-30 Verifierad kund
    Kunnig, pålitlig och erfaren mäklare. Vi har fått ett gott stöd både som köpare för tio år sedan och nu sim säljare. Kan varmt rekommendera Henrik dom mäklare.
    • Lackarebäck
    2022-03-14 Verifierad kund
    Vi är så nöjda med försäljningsprocessen. Henrik förstod oss och våra förväntningar och allt gick riktigt smidigt.