Henrik Lindgrén
Henrik Lindgrén är mäklare på Fastighetsbyrån Mölndal
.Henrik Lindgrén har varit registrerad mäklare sedan 1995-02. Henrik Lindgrén har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-10 och har fått 71 omdömen med ett betyg på 4.8. Henrik Lindgrén har haft 10 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 85% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
71 omdömen om Henrik Lindgrén
Sedan starten hos Reco 2014
sålde sitt hus med hjälp av Henrik Lindgrén en del av Fastighetsbyrån Mölndal
Lika professionellt och trevligt nu som för 12 år sedan, när vi först köpte huset med Henriks hjälp. Highly recommended!!
köpte sitt hus med hjälp av Henrik Lindgrén en del av Fastighetsbyrån Mölndal
Mycket trevlig och engagerad mäklare som man får stort förtroende för.
köpte sitt hus med hjälp av Henrik Lindgrén en del av Fastighetsbyrån Mölndal
Henrik är 10/10! Ärlig, trevlig och professionell.
sålde sitt hus med hjälp av Henrik Lindgrén en del av Fastighetsbyrån Mölndal
Det är lätt att få en bra dialog med Henrik Lindgrén då man klart märker att han lyssnar och utifrån det använder sitt kunnande till få till ett bra förslag för mig som kund. Avsaknad av prestige, inte samma som att vara mjäkig, gör det både roligt och lättsamt att arbeta med Henrik. För oss blev utfallet bra och vi kan varmt rekommendera Henrik.
sålde sitt hus med hjälp av Henrik Lindgrén en del av Fastighetsbyrån Mölndal
Henrik är trevlig, kunnig och mån om kunden. Han lotsade oss på ett bra sätt igenom en period med sjunkande bostadspriser Vi är mycket nöjda!
köpte sitt hus med hjälp av Henrik Lindgrén en del av Fastighetsbyrån Mölndal
Påläst , fick svar på alla frågor, trevligt bemötande
köpte sitt hus med hjälp av Henrik Lindgrén en del av Fastighetsbyrån Mölndal
Blev jättebra bemött. Trevlig och noggrann.
Har bara bra saker att säga! -
sålde sitt hus med hjälp av Henrik Lindgrén en del av Fastighetsbyrån Mölndal
Konstruktiv, aktiv, klok och engagerad. Gav den hjälp vi behövde.
sålde sitt hus med hjälp av Henrik Lindgrén en del av Fastighetsbyrån Mölndal
Kunnig, pålitlig och erfaren mäklare. Vi har fått ett gott stöd både som köpare för tio år sedan och nu sim säljare. Kan varmt rekommendera Henrik dom mäklare.
sålde sitt hus med hjälp av Henrik Lindgrén en del av Fastighetsbyrån Mölndal
Vi är så nöjda med försäljningsprocessen. Henrik förstod oss och våra förväntningar och allt gick riktigt smidigt.