Fantastiskt engagerad och professionellt mäklare som var inte rädd är gå den extra milen. Som behövs för ny lyckad försäljning. För mig moral ärligt en viktig aspekt. Även den punkten uppfyllde Shad till 100% att kommunicera ställde på obekväma tider. Tack Shad för Din engagemang.
Shad Kader
Shad Kader är mäklare på Fastighetsbyrån Mölndal
.Shad Kader har varit registrerad mäklare sedan 2023-05. Shad Kader har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-06 och har fått 25 omdömen med ett betyg på 5.0. Shad Kader har haft 9 försäljningar sen 2023-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-05 - 2023-08
25 omdömen om Shad Kader
Shad helped us buy our first apartment in Sweden. We really appreciated his help throughout the process, especially his patience and willingness to explain everything to us in English. He was professional and was always happy to answer our questions.
Overall, it was a very smooth process with Shad. He answered all our questions at the viewing (we had a lot!) and was very helpful when we needed translations from Swedish to English when we signed the contract. Thank you!
Shad har varit en grym mäklare från början till slut. Pålitlig, punktlig och kommunikativ med ett bra driv hela vägen. Kommer definitivt anlita honom igen.
Tack så mycket Zayda för dina positiva ord och för att du valde mig som din mäklare. Jag är tacksam över möjligheten och är nöjd över att det var en framgångsrik upplevelse. Jag önskar dig allt gott och ser fram emot att samarbeta igen i framtiden.
När vi var på visning av en bostad hade Shad ett stort engagemang och visade oss runt i hela huset. Sa vad som var gjort av förra ägaren mm. Hade svar på enklare frågor vi hade och vi såg att han brann för det han gjorde. När vi skrev på papper för bostaden var han lättsam och förklarade väl vad som stod i alla papperna. Shad var en toppen mäklare!
Tack så mycket för dina vänliga ord! Det gläder mig att ni upplevde mitt engagemang och mina insatser vid visningen positivt. Att kunna förmedla information om huset och dess historia är en viktig del av mitt arbete, och jag är glad att jag kunde svara på era frågor och ge er den information ni behövde. Om ni någonsin behöver hjälp igen i framtiden, tveka inte att kontakta mig. Jag önskar er allt det bästa i erat nya hem!
Bemötandet från Shad har varit både trevligt och professionellt. Han gjorde ett riktigt bra jobb och allt gick över förväntan. Mycket nöjd.
Det är fantastiskt att höra att du är mycket nöjd med resultatet. Jag är tacksam för att ni valde mig som eran mäklare och för förtroendet ni visade mig. Om ni någonsin har ytterligare behov eller frågor i framtiden, tveka inte att kontakta mig. Jag önskar er allt det bästa framöver!
Lugn, samlad, trevligt och proffesionellt mäklare. Man känner sig trygg genom hela processen.
Det är alltid mitt mål att skapa en trygg och professionell miljö för mina kunder genom hela processen. Jag är glad att allt gick så bra. Tack för de fina orden. Om du någonsin behöver ytterligare hjälp eller har frågor i framtiden, är du varmt välkommen att höra av dig. Jag önskar dig allt det bästa i ditt nya hem!
Shad hade alltid ett leende på sina läppar och lyssnade på alla våra önskningar. Därefter jobbade han stenhårt för att uppnå dessa, vilket han lyckades kanon med! Vi är supernöjda med Shads insats gällande försäljningen av vår lägenhet!
Det gläder mig att ni är supernöjda med försäljningen av er lägenhet. Er tillfredsställelse är min främsta belöning. Om ni någonsin behöver min hjälp igen i framtiden, tveka inte att kontakta mig. Jag önskar er allt det bästa framöver!
En fantastiskt trevlig mäklare och väldigt påläst och duktig, lämnade bra information ang bostaden.
I särklass den bästa mäklaren jag har fått hjälp av.
Wow, tack så mycket för de vänliga orden, det värmer verkligen. Jag hoppas ni får det bra i den nya bostaden och att vi fortsatt kan hålla kontakten framöver. Allt gott, Shad Kader, Fastighetsbyrån.