Mats Johansson

Mats Johansson

Mats Johansson är mäklare på Fastighetsbyrån Mölndal

Mats Johansson har varit registrerad mäklare sedan 2005-05. Mats Johansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-10 och har fått 202 omdömen med ett betyg på 4.6. Mats Johansson har haft 38 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

202 omdömen om Mats Johansson

Sedan starten hos Reco 2014
Per H
Sålde sitt hus med hjälp av Mats Johansson en del av Fastighetsbyrån Mölndal
Lindome | Gastorp

Andra gången vi anställer Mats och andra gången vi är extremt nöjda!

Kenneth L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Mats Johansson en del av Fastighetsbyrån Mölndal
Lindome | Annestorp

Dålig på återkoppling, lovade mycket, hörde av sig mycket oftare till mig för att skriva kontraktet, när det var på skriver så fick jag jaga honom. Dålig koll på detaljer, ingen glöd eller driv. Känns mätt som mäklare,

Håkan N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Mats Johansson en del av Fastighetsbyrån Mölndal
Lindome | Annestorp

Kanonbra och trevlig mäklare,väl förberedd, proffsig,lättsam. Bästa mäklaren vi träffat.

Lars F
Kvarnbyn

Det jag verkligen uppskattat är att Mats kontinuerligt hållit mig uppdaterad om vad som hänt i hans kontakter med olika spekulanter, feed-back efter visningar och aktiviteter under budgivning.

Maria S
Kvarnbyn

Lätt att ha att göra med. Lätt att få kontakt med.

Sigrid H
Krokslätt

Trevligt omhändertagande. Väl förberedd och tillmötesgående.

David S
Sålde sitt hus med hjälp av Mats Johansson en del av Fastighetsbyrån Mölndal
Hills

Mats visade ett proffesionellt bemötande och vi hade en bra dialog genom hela försäljningsprocessen. Vi hade högre förväntningar när vi startade processen under sommaren 2022 men med tanke på hur bostadsmarknaden utvecklades under hösten och vintern med en ökad inflation och höga räntor så fick vi ändå till en förhandsförsäljning som blev helt ok.

Jongseok M
Köpte sitt hus med hjälp av Mats Johansson en del av Fastighetsbyrån Mölndal
Hills

He gave us the best effort. He manage the price very well and also manage the signing timing very well. There was no hassle when we worked with him.

Hans Göran K
Lindome | Annestorp

Bra och professionellt bemötande. Hjälpsam kring frågor. Bra tips på flytt- och städbolag. Effektiv genomförande och bra nätverk för potentiella köpare.

Josip L
Jungfruplatsen

Eperienced agent, he did everything fast and had a good advices.