Mats Johansson
Mats Johansson är mäklare på Fastighetsbyrån Mölndal
.Mats Johansson har varit registrerad mäklare sedan 2005-05. Mats Johansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-10 och har fått 191 omdömen med ett betyg på 4.7. Mats Johansson har haft 45 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
191 omdömen om Mats Johansson
Sedan starten hos Reco 2014
sålde sitt hus med hjälp av Mats Johansson en del av Fastighetsbyrån Mölndal
Med Mats kände jag mig trygg genom hela försäljningsprocessen.
sålde sin lägenhet med hjälp av Mats Johansson en del av Fastighetsbyrån Mölndal
Bra bemötande och alltid nåbar. Kändes tryggt med Mats som mäklare. Jag kan absolut rekommendera Mats.
Hela affären gick snabbt och smidigt!
köpte sin lägenhet med hjälp av Mats Johansson en del av Fastighetsbyrån Mölndal
Mats är en bra mäklare bra bemötande kan sitt jobb. Kommer rekommendera han till vänner
Bra och förstående bemötande, duktig på sitt jobb.
Väldigt nöjd. -
sålde sitt hus med hjälp av Mats Johansson en del av Fastighetsbyrån Mölndal
Bra och förstående bemötande, duktig på sitt jobb.
Väldigt nöjd. -
Mats är mycket kunnig. Har gett god vägledning genom hela säljprocessen. Snabb med återkoppling och sålt för bra pris. Duktig att hantera alla frågor längs vägen. Bistått mycket också i våra köpprocesser. Sett till att det blir bra för alla parter. Professionell, engagerad och erfaren! Är mycket nöjd!
Jag tyckte jag blev bemött bra. den infon jag ville ha fanns på plats.
Det var snyggt upplagt finns ordning i lägenheten.
Inte haft några problem med att få tag i Mats.
Lite otur med papprena bara annars helt klart en go gubbe!! :) -
köpte sitt hus med hjälp av Mats Johansson en del av Fastighetsbyrån Mölndal
Trevligt och professionellt bemötande.
Flexibel med tider att träffas för en extra visning. Rekommenderar! -
sålde sitt hus med hjälp av Mats Johansson en del av Fastighetsbyrån Mölndal
Mycket bra och erfaren för sitt uppdrag på alla sätt. Lätt att få kontakt med.
Försäljningen gick mycket bra snabbt.
Mats skall ha många stjärnor.