Lia Björk

Lia Björk

Lia Björk är mäklare på Fastighetsbyrån Nacka

Lia Björk har varit registrerad mäklare sedan 2023-09. Lia Björk har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-01 och har fått 36 omdömen med ett betyg på 4.8. Lia Björk har haft 25 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2025-07 - 2026-06

36 omdömen om Lia Björk

Lezan M
Nacka Forum

Vi är otroligt tacksamma för all hjälp och det fantastiska engagemang vi fått av Lia under hela försäljningsprocessen. Tack vare hennes professionalism, kunskap och driv lyckades hon sälja vår lägenhet på mindre än en vecka, vilket överträffade våra förväntningar. Under hela resan tog Lia sig alltid tid att uppdatera oss, svara på våra frågor och se till att vi kände oss trygga i varje steg. Hennes tillgänglighet, omtanke och genuina engagemang gjorde hela processen både smidig och positiv. Vi kan varmt rekommendera Lia...

Piyawan P
Nacka Forum

Professionell och tillmötesgående. Man känner sig trygg och i goda händer. Lia har varit så hjälpsam under hela processen.

Åsa S
Tollare

Lia var påläst och proffsig från början till slut. Alltid tillgänlig och flexibel.Trots många visningar till en början, en trög marknad med många konkurrerande objekt och relativt lång tid på Hemnet gick det vägen till slut. Kan varmt rekommendera Lia och Fastighetsbyrån! Stort tack för hjälpen!

Ivo P
Nacka Forum

Bra och saklig i sin information till mig samt bra ödmjuk inställning!

Victoria V
Köpte sitt hus med hjälp av Lia Björk en del av Fastighetsbyrån Nacka
Kocktorp

Engagerad och lätt att få tag i!

Jennifer J
Tollare

Bra återkoppling, flexibel, snabb och bra på sitt jobb.

Jesper M
Västra Orminge

Alltid tillgänglig. Slapp gå ut på Hemnet pga leads. Hela processen kändes enkel.

Helena H
Nacka Forum

Bra på att informera och kommunicera. Smidigt samarbete.

Adina H
Nacka Forum

Bra och tydlig återkoppling och kommunikation genom hela säljprocessen. Vi är mycket nöjda med Lia!

Rakel Fríða T
Nacka Forum

Lia was very professional and helpful going through the contract with us, how the process goes and any information we were wondering about. We are very happy!