Neda Kusic

Neda Kusic

Neda Kusic är mäklare på Fastighetsbyrån Nacka

Neda Kusic har varit registrerad mäklare sedan 2020-07. Neda Kusic har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-09 och har fått 206 omdömen med ett betyg på 4.9. Neda Kusic har haft 33 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-04 - 2026-03

206 omdömen om Neda Kusic

Sedan starten hos Reco 2020
Nicklas F
Saltsjöbaden Neglinge

Neda va mycket bra med stort engagemang och vilja att göra det bästa för både köpare och säljare. Det va ett bra driv under hela säljprocessen vilket jag tycker är viktigt. Jag kan verkligen rekommendera Neda och önskar henne lycka till med framtida försäljningar. / Nicklas Franzén

Robin D
Nacka Strand

Vi bytte mäklare mitt i vår försäljningsprocess och valde Neda, vilket visade sig vara helt rätt beslut! Hon har lång erfarenhet, sålt många lägenheter, men det som står ut är hennes samarbetsvilja och driv. Det blir ett partnerskap. Hon lyssnar, sparrar, men vågar också ge sin syn och dela sin erfarenhet. Letar du en erfaren, driven mäklare med fokus på samarbete är Neda rätt mäklare!

Anna-Marie Ö
Nacka Strand

Vi kan varmt rekommendera Neda. Från första mötet imponerade hon med en fantastisk can-do-attityd och ett driv utöver det vanliga. Hon är en sann problemlösare som aldrig ger upp, även när marknaden utmanar. Vi uppskattade särskilt hur lyhörd hon var för våra önskemål och hur hårt hon arbetade för att få till bästa möjliga affär. Hon tvekade aldrig att boka in extra visningar och privatvisningar på löpande band för att säkerställa att rätt köpare dök upp. Söker du en mäklare som inte är rädd för att jobba hårt och som verkligen levererar, så är Neda rätt person. Vi är otroligt nöjda!

Jan T
Köpte sin lägenhet med hjälp av Neda Kusic en del av Fastighetsbyrån Nacka
Nacka Strand

Neda var mäklare på den lägenhet vi köpte, hon är verkligen engagerad och tillgänglig. De frågor som uppstod under köpprocessen löste hon på bästa sätt, tack Neda!

Iqram Ali M

I had a fantastic experience working with Neda Kusic to sell my apartment. She is truly excellent at what she does. From the very beginning, Neda was professional, knowledgeable, and proactive. She guided me through every step of the process with confidence and clarity, making what could have been a stressful experience feel smooth and well-managed. Neda knows the market, communicates clearly, and most importantly—gets the job done. Her dedication, negotiation skills, and attention to detail made a real difference in achieving...

Neda K gillar detta
Cecilia L
Henriksdalsberget

Neda kom in i vår försäljning när det redan gått trögt ett tag och marknaden kändes hopplös. Med energi, envishet och en aldrig sinande övertygelse har Neda varit steget snett framför oss genom processen. Hon var tydlig med förutsättningarna, drev på fotograferingen, alltid väl förberedd på visningar och gav oss som säljare lugn. Det har känts, och känns fortfarande som om hon ser oss och gör det till vår försäljning men det är hon som gör jobbet. Och som hon jobbar! Jag skulle rekomendera Neda i alla lägen.

Yeliz Okur L
Nacka Strand

Neda är en fantastisk mäklare! Hon var snabb, lyhörd och kunde ha visningar spontant! Vi har provat flera olika mäklare förr men ingen av dom levde upp till samma nivå som Neda gjorde. Vi fick alltid svar snabbt och hon var väldigt lösningsorienterad. Vi kommer absolut använda oss utav Neda till alla framtida försäljningar. Hon är personlig och proffesionell ♥️

Anders L
Nacka Strand

Engagerad och flexibel! Vi kände oss alltid trygga med att Neda skulle göra allt för att få vår lägenhet såld och med rätt villkor. Mycket nöjda!

Carl Gustav M
Finnboda Hamn

Mycket bra och trevlig mäklare. Kan sin sak

Malou K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Neda Kusic en del av Fastighetsbyrån Nacka
Henriksdalsberget

Neda var snabb och mkt serviceinriktad när jag tog kontakt med henne om att lägga ett bud innan visning. Hon har alltid tillgänglig och kommunicerade bra. Hon va mkt trevlig och man får direkt ett bra intryck av henne. Kändes tryggt och tydligt med all kontakt med Neda. Hon va helt enkelt toppen att ha att göra med:)