Olivia Lindblom

Olivia Lindblom

Olivia Lindblom är mäklare på Fastighetsbyrån Nacka

Olivia Lindblom har varit registrerad mäklare sedan 2022-09. Olivia Lindblom har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-02 och har fått 82 omdömen med ett betyg på 4.8. Olivia Lindblom har haft 46 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

82 omdömen om Olivia Lindblom

Sedan starten hos Reco 2023
Linda Elisabeth W
Saltängen

Oliva har varit hjälpsam och uppvisat en professionell attityd vilket gjort att köpet har löpt på smidigt och bra!

Gunilla S
Älta Centrum / Stensö

Jag fick mycket bra information och hjälp vid mina frågor av Olivia. Alltid trevligt bemött. Olivia kändes trygg att ha vid bostadsaffären och jag kände att jag fick bra svar på mina frågor! Mycket trevlig och duktig i sitt arbete. Olivia är lätt att prata med och jag kontaktar henne gärna när jag känner att jag behöver det. Tack för ett bra samarbete! Tack Gunilla Sellden

Hampus G
Alphyddan

Olivia är väldigt professionell och kompetent. Höll oss alltid uppdaterade i processen såväl under som efter försäljning. En mycket pålitlig mäklare!

Sara G
Alphyddan

Proffsig, kunnig, pålitlig. Snabb att återkoppla och mycket lätt att samarbeta med.

Ann S

Proffsigt bemötande! Allt har hittills fungerat bra. Hälsar Ann

Anna N
Västra Orminge

Jättetrevlig och proffsig! Tydlig och snabb kommunikation. Jag kan verkligen rekommendera Olivia.

Stefan S
Västra Orminge

Duktig, erfarenhet och trevligt bemötande.

Oxana L
Alphyddan

Jag fick tydlig information och support från Olivia. Det var ett trevlig bemötande och jag fick svar på alla mina frågor. Hela affären gick smidig och proffsigt!

Anette S
Älta Centrum/stensö

Blev bra bemött och hon var informativ på de frågor jag hade. Kunde snabbt ordna visning, sen möte med säljare dagen efter och skriva på första Köpekontrakt, trots att det var en lördag. Jag hade egentligen inga förväntningar, så det var bara positivt så här långt.

Bilguun S
Älta Centrum/stensö

Olivia var otroligt professionell och hjälpsam under hela processen. Hon höll mig uppdaterad och gjorde allt smidigt och enkelt!