Har haft en väldigt smidig upplevelse med Olivia som förstagångsköpare. Hon är trevlig, hjälpsam och ansvarsfull. Hela processen har kännts trygg och välordnad.
Olivia Lindblom
Olivia Lindblom är mäklare på Fastighetsbyrån Nacka
.Olivia Lindblom har varit registrerad mäklare sedan 2022-09. Olivia Lindblom har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-02 och har fått 83 omdömen med ett betyg på 4.8. Olivia Lindblom har haft 46 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
83 omdömen om Olivia Lindblom
Oliva har varit hjälpsam och uppvisat en professionell attityd vilket gjort att köpet har löpt på smidigt och bra!
Jag fick mycket bra information och hjälp vid mina frågor av Olivia. Alltid trevligt bemött. Olivia kändes trygg att ha vid bostadsaffären och jag kände att jag fick bra svar på mina frågor! Mycket trevlig och duktig i sitt arbete. Olivia är lätt att prata med och jag kontaktar henne gärna när jag känner att jag behöver det. Tack för ett bra samarbete! Tack Gunilla Sellden
Olivia är väldigt professionell och kompetent. Höll oss alltid uppdaterade i processen såväl under som efter försäljning. En mycket pålitlig mäklare!
Proffsig, kunnig, pålitlig. Snabb att återkoppla och mycket lätt att samarbeta med.
Proffsigt bemötande! Allt har hittills fungerat bra. Hälsar Ann
Jättetrevlig och proffsig! Tydlig och snabb kommunikation. Jag kan verkligen rekommendera Olivia.
Duktig, erfarenhet och trevligt bemötande.
Jag fick tydlig information och support från Olivia. Det var ett trevlig bemötande och jag fick svar på alla mina frågor. Hela affären gick smidig och proffsigt!
Blev bra bemött och hon var informativ på de frågor jag hade. Kunde snabbt ordna visning, sen möte med säljare dagen efter och skriva på första Köpekontrakt, trots att det var en lördag. Jag hade egentligen inga förväntningar, så det var bara positivt så här långt.