Maria Bruce

Maria Bruce

Maria Bruce är mäklare på Fastighetsbyrån Norrtälje

Maria Bruce har varit registrerad mäklare sedan 2020-12. Maria Bruce har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-02 och har fått 96 omdömen med ett betyg på 4.9. Maria Bruce har haft 33 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.

2022-10 - 2023-09

96 omdömen om Maria Bruce

Sedan starten hos Reco 2021
Anita S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Maria Bruce en del av Fastighetsbyrån Norrtälje

Jättetrevlig och tillmötesgående. Mycket hjälpsam på alla sätt , är så tacksam för att hjälpen vi fick med vår mäklare vid vår försäljning.. Mycket klar och bra genomgång av kontrakt väldigt noggrann. Rekommenderar gärna Maria Bruce

Svar från Maria Bruce

Tusen tack Anita! Det gläder mig att jag kunde förenkla något som man inte gör varje dag i livet, säljer eller köper en bostad. Ni gjorde ju dessutom både köp och försäljning samma dag! Skönt att höra att jag kunde göra det hela lite lättare för er. Allt gott! Maria

Peter A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Maria Bruce en del av Fastighetsbyrån Norrtälje

Maria är mycket engagerad, väldigt kompetent,, och har en mycket hög servicenivå. Jag är väldigt nöjd att haft Maria som min mäklare!

Svar från Maria Bruce

Tack snälla Peter för de fina orden. Precis som jag själv skulle vilja bli bemött i en så viktig händelse i livet. Du har också varit fantastisk att samarbeta med. Vi ses! Maria

Rahman H
Gransäter

Värdens trevligaste mäklare som alla blir väl bemött av Maria😁 samt är proffs på sitt jobb.

Svar från Maria Bruce

Tusen tack för de fina orden Rahman! Ömsesidigt kan jag säga, väldigt trevligt bemötande av dig också. Grattis också till din fina bostad!

Kajsa J
Färsna

Trevligt och engagerat bemötande Mina förväntningar var god information inför visning, vid budgivning och vid avtalsskrivande. Det fick jag. Jag uppskattade att man skulle anmäla sig till visningarna.

Svar från Maria Bruce

Tack Kajsa och tack för omdömet. Önskar dig en fortsatt härlig sommar! Vi ses vid tillträdet!

Ann-Gabrielle G
Sålde sitt hus med hjälp av Maria Bruce en del av Fastighetsbyrån Norrtälje

Maria är en mycket trevlig och professionell mäklare! Kan inte tänka mig någon bättre!

Svar från Maria Bruce

Tack snälla Ann! Samma till dig, vilket samarbete!

Maria B
Färsna

Proffsig som av erfarenhet läste av spekulanterna och räddade hela försäljningen. Rekommenderas starkt.

Svar från Maria Bruce

Tack för att du litade på min känsla och omdöme! Det bästa betyg man kan få som mäklare och människa är när köpare vill anlita mig till sin egna försäljning. Tänk så bra det blev!

Maria B
Köpte sitt hus med hjälp av Maria Bruce en del av Fastighetsbyrån Norrtälje

Trevligt bemötande, samt proffsig och smidig

Svar från Maria Bruce

Tusen tack Maria för det fina omdömet, och grattis till en jättefin bostad!

Anna B
Köpte sitt hus med hjälp av Maria Bruce en del av Fastighetsbyrån Norrtälje
Norrtälje

Maria stämde inte med min erfarenhet av mäklare och de förväntningar jag har. Hon känns oerfaren och osäker på sin roll. Sen tyckte jag objektet presenterades dåligt vilket blev bra för mig men dåligt för säljarna. Skulle inte välja henne själv till att sälja mitt radhus.

Svar från Maria Bruce

Lyckligtvis verkar du vara ganska ensam om att ha den uppfattningen. Nu är det ett dödsbo som säljer vilket innebär att de som anhöriga inte alltid kan svara på de frågor man som intressent eventuellt har då de inte själva bott i bostaden. Hur gammal en köksutrustning t ex är. Men eftersom du fick inte bara en, utan två visningar, enligt ditt egna önskemål, och dessutom missade att meddela mig att du accepterade en av de tre föreslagna tiderna för visning nummer två, så flyttade jag en kontraktsskrivning för din skull. Tack...

Lennart E
Sålde sitt hus med hjälp av Maria Bruce en del av Fastighetsbyrån Norrtälje
Rådmansö-rådmanby

Ett bra bemötande och förtroende till Maria..Och bra kontakt med henne.

Svar från Maria Bruce

Tack Lennart! Och tack för fint samarbete. Nu blir det en ny lycklig ägare till ditt fina hus som ni haft så länge i släkten.

Maria E
Älmsta

Mäklare Maria Bruce på Fastighetsbyrån Norrtälje rekommenderas varmt, hon är rak, tydlig och inlyssnande - vill verkligen att vi som kund ska bli nöjda med vår försäljning via Fastighetsbyrån - och det är vi verkligen - Maria är en mäklare som står med fötterna på jorden.

Svar från Maria Bruce

Tusen tack Maria för det fina omnämnandet och tack för ett fantastiskt samarbete. Önskar er en härlig sommar så ses vi till hösten när det är dags för tillträde.