Josef Ghafari

Josef Ghafari

Josef Ghafari är mäklare på Fastighetsbyrån Örebro

Josef Ghafari har varit registrerad mäklare sedan 2020-04. Josef Ghafari har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-11 och har fått 214 omdömen med ett betyg på 4.8. Josef Ghafari har haft 54 försäljningar sen 2023-10 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2023-10 - 2024-09

214 omdömen om Josef Ghafari

Sedan starten hos Reco 2020
Vendela E
Sålde sitt hus med hjälp av Josef Ghafari en del av Fastighetsbyrån Örebro
Ekeby-almby

Vi kan varmt rekommendera Josef! Han har genom hela processen varit lyhörd kring våra tankar, och vi har känt oss trygga i affären från start till slut.

Agit Ç
Mellringe

Jag tycker det är bra . Säljade läggenheten snabbt.

Amir C
Köpte sin lägenhet med hjälp av Josef Ghafari en del av Fastighetsbyrån Örebro
Mellringe

Kan inte ge Josef nog med berömm. Fick verkligen båda parter att känna sig trygga i affären. Kan starkt rekommendera Josef som mäklare och kommer kontakta Josef i framtiden om jag är i behov av en mäklare.

Haris H
Södra Ladugårdsängen

Jag har tidigare försökt sälja min lägenhet med en annan mäklare som visade noll intresse. Trots att ingen kom på visningarna fanns det ingen riktig plan eller strategi. Men när Josef tog över var allt annorlunda – han var precis vad jag önskade mig. Även när ingen dök upp på visningarna gav han inte upp. ‘Okej, vi kör igen!’, sa han. Och det gjorde vi – gång på gång, utan att han någonsin tappade energin eller hoppet. Varje vecka sammanfattade Josef visningarna och all statistik på hemsidan, vilket gav mig en tydlig...

Staffan B
Sörbyängen

Trevlig, tydlig vad hans uppdrag var och vad vinkan förvänta oss utifrån rådande bostadsmarknad.

Melina N
Sörbyängen

Väldigt driven, målinriktad och engagerad mäklare. Hans goda kunskaper och god service gjorde att vi valde honom och det blev helt rätt. Gav bra råd under hela processen och levde upp till alla våra förväntningar. Varmt rekommenderar Josef!

Alexander Z
Sörbyängen

Väldigt bra engagemang och lyhörd för våra önskemål. Supernöjda.

Jan-Ola E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Josef Ghafari en del av Fastighetsbyrån Örebro
Sörbyängen

Vill minnas - men jag kan ha fel- att jag tidigare, besvarat denna fråga sålunda: "alla kontakter med Josef G. har under den aktuella proceduren - i alla sina delar - skötts av mina båda barn Ulrika och Joel Englund, varför den aktuella frågan bör ställas till dem. Mina egna kontakter med JG är få till antalet o kortvariga, men mitt mkt positiva intryck av JG är utomordentligt positivt! Mvh, Jan-Ola Englund

Alex E
Vasastan

Väldigt trevlig mäklare som kan sin sak.

Isak L
Almby

Vi är mycket nöjda med Josef! Josef har levt upp till alla våra förväntningar han har varit lätt att kommunicera med, varit pålitligt och trygg. Även fast marknaden varit tuff har han alltid varit positiv. Vi rekommenderar verkligen Josef som mäklare till nära och kära samt att vi gärna här av oss till honom när vi säljer nästa fastighet😁