Fastighetsbyrån Oxelösund

Fastighetsbyrån Oxelösund

• BadgeFiveYears
Ring 0155-373 00 Dela

Välkommen till Fastighetsbyrån Oxelösund! Här i skärgårdsstaden Oxelösund, precis intill havet, finner du massor av kontraster. Här möts både industri och natur, och du kan välja bland både bostadsrätter, villor och strandnära fritidshus. Vi på Fastighetsbyrån har verkat här i Oxelösund länge och är marknadsledande i området....

148 omdömen om Fastighetsbyrån Oxelösund

Sedan starten hos Reco 2018

Anders L
Enstaberga

Jag tycker det fungerade bra med försäljningen ,men det är överlämnandet kvar.det skall väl inte bli något problem med det.

Alexander A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Anders Wallén en del av Fastighetsbyrån Nyköping
Brandholmen

Engagerad, trevlig och erfaren mäklare. Rekommenderar starkt vid en framtida bostadsaffär.

Jonas B
Köpte sitt hus med hjälp av Anders Wallén en del av Fastighetsbyrån Nyköping
Centralt Öster

Trevligt bemötande, uppfattade mäklaren som ärlig och tog sig tid för oss på ett bra sätt, samt förklarade och svarade på frågor bra.

Birgitta E
Tystberga

Proffsig tålmodig och samarbetsvillig och dessutom mycket trevligt

Svar från Anders Wallén

Tack Birgitta! Kul med så otroligt mycket spekulanter i dessa tider.

Dennis F
Sålde sitt hus med hjälp av Anders Wallén en del av Fastighetsbyrån Nyköping

Vi har anlitat Anders flera gångar och är fortfarande lika nöjda. Jag föredrar hur han jobbar - proffsigt och smidigt.

Svar från Anders Wallén

Tack Dennis! I dagsläget är det väldigt viktigt att ha nära kontakt med de spekulanter som är i marknaden och förstå vad de söker. Lång erfarenhet kan göra stor skillnad när det inte är lika lätt att sälja.

Monica S
Isaksdal

Malin har en vänligt, ödmjukt bemötande men pushar på när det behövs. Hon var ej rädd för att sätta ribban högt. Då har vi prutmån om det skulle behövas. Det är synd att vi ej kunde avsluta försäljningen tillsammans med Malin. Jag kan rekommendera henne på det varmaste.

Jim P
Oxelösund

Trevligt och engagerad i bemötandet

Shahab A
Oxelösund

Världens bästa mäklare!! Om ni vill ha mirakel så välj Malin. Vi har aldrig träffat en smidigare eller grymmare mäklare! Tack för allt.

Magnus Peter F
Oxelösund

Något annat än att ge Malin 5 av 5 stjärnor skulle vara omöjligt. Vi på Sundsörsvägen ger dem bästa rekommendationer för ett exceptionellt utfört uppdrag från start till målgång. Malin har alltid varit anträffbar och engagerad när vi har funderat över något även när det varit helg eller kl 21 på kvällen. Hon tar sig tiden och gör det där lilla extra som man kanske inte räknat med.

Tony S
Sålde sitt hus med hjälp av Anders Wallén en del av Fastighetsbyrån Nyköping

En mäklare med mycket erfarenhet

Eva P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Malin Bosma en del av Fastighetsbyrån Nyköping

Glad och positiv med ett mycket gott bemötande Kändes ärlig och fick oss att känna att detta boende var för oss. Vill köparen väl

Max B
Stenkulla

En affär som gick smidigt me bra hjälp och stöd, alltid tillgänglig!

Teresa K
Brandholmen

Toppen, på alla sätt !!! Rekommenderar verkligen!

Pawel M
Brandholmen

Toppbetyg för Malin! Vilken energi har den här tjejen! Malin arbetade hårt med försäljning av vår lägenhet och det gick smidigt, var i ständigt kontakt med oss, gett alltid goda råd. Mycket professionell bemötande!

Gunilla Kristina M
Kisäng

Jag valde Malin som mäklare för hon var mest positiv, lyhörd och engagerad av dem jag träffade inför försäljningen. Trots sämre tider gick det snabbt att sälja.

Peter W
Kisäng

Vi upplever Malin i hennes uppdrag som saklig, snabb i responsen. Ger svar på frågor, har hon inte svaret direkt så tar hon reda på fakta. Malin har vidare ett trevligt bemötande med en proffsig framtoning. Vi är jättenöjda Vänligen Peter och Annika

Jonas S
Brandkärr

Malin är supertrevlig och kunnig. Snabb på svar. Hon är duktig och lätt att ha att göra med.

Eva Kristina H
Stenbro

Mycket positivt bemötande. Hon lyssnade och gav respons på våra önskemål. Försäljningen gick snabbt och smidigt och vi är mycket nöjda med resultatet. Malin är en mycket glad och vänlig person och mycket snabb och företagsam.

Kent P
Stenbro

Malin Bosma - kunnig, engagerad mäklare med ett fantastiskt bra bemötande och snabb.

Nina E
Högbrunn

Mycket positiv och bra bemötande, ett energiknippe. Hon har verkligen ett starkt driv. Ingenting känns svårt, allt blev bara ordnat snabbt och effektivt. Det känns som att hon gjorde sitt bästa för att alla skulle bli nöjda.

Eva Kristina H
Brandholmen

Malin är pigg, glad och engagerad. Hon ka också sin juridik etc som behövs för fastighetsaffärer, Informerar kontinuerligt och är tillgänglig.

Annelie E
Brandholmen

Malin har varit engagerad och lyhörd, vi är väldigt nöjda.

Birgitta Maria P
Köpte sitt hus med hjälp av Anders Wallén en del av Fastighetsbyrån Nyköping
Krikonbacken

Vi är mycket nöjda med Anders. Trevligt och proffsigt bemötande. Han levde verkligen upp till våra förväntningar. Mvh Britt-Marie och Arne Pettersson.

Henrik P
Centralt

Kan inte göra annat än att rekommendera Malin. Trevlig och professionel mäklare, hon la oss i fokus från dag ett tills att försäljningen av lägenheten var genomförd. Kan sammanfatta det hela som väldigt positivt och förtroendeingivande erfarenhet.

Lars-Olof J
Krikonbacken

Uppskattar mycket den ärlighet och tydlighet som Anders visade i alla faser under vår process

Maud Ingegerd J
Krikonbacken

Jag är väldigt nöjd med allt !!!

Viktor G
Sålde sin lägenhet med hjälp av Malin Bosma en del av Fastighetsbyrån Nyköping

Malin är fantastisk! Har gjort ett superjobb och jag är jättenöjd med henne

Malgorzata B
Sålde sitt hus med hjälp av Malin Bosma en del av Fastighetsbyrån Nyköping

Trevlig och proffsig bemötande, bästa mäklare jag har haft att göra med. Rekommenderas

Jan T
Centralt Öster

Snabbt, enkelt och tydligt. Kollade upp det som skulle kollas och återraporterade omgående. MVG+

Lotta F
Centralt Öster

Trevlig o engagerad o ställde upp för både säljare o köpare

Åsa F
Nyköping Väster

Proffsigt, trevligt, snabbt och kunnigt bemötande. Vet inte hur det kunde vara bättre!

Gunilla G
Aspa

Anders är professionell och vet vad han pratar om. Han är lugn och har ett fint bemötande som betytt mycket för oss då vår livssituation ändrades radikalt. Han är väldigt inkännande och vi har känt oss väldigt trygga med att ha Anders som vår mäklare.

Hasan T
Centrala Oxelösund

Jätte trevlig och noggrann med allt. Och en underbar person!

Gunnel E
Oppeby

Vi blir alltid trevligt bemötta, hjälpsam, tydlig och lugn o tålmodig med ovana lägenhetsköpare! Vi tyckte mycket om Malin! Mvh Gunnel och Anders ( och sofi)

Roger N
Femöre

Jag/vi valde främst Anders W för att jag/vi förväntade oss AW har god koll på intressenterna i detta område . Vilket visade sig vara rätt. Bra fortlöpande uppdateringar. 4 poäng av 5 möjliga .

Sonja L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Anders Wallén en del av Fastighetsbyrån Nyköping
Femöre

Supertrevlig och charmig..Såååå nöjd!!🤗

Vibeke N
Runtuna

Vi har enbart positiva erfarenheter av samarbetet med Anders Wallén! Han motsvarande våra förväntningar och var intresserad och engagerad i gårdens historik och våra önskemål. Dessutom är Anders en mycket positiv person som har lätt att skapa förtroende och är lyhörd för marknaden och hjälpte oss att finna rätt köpare till vår gård.

Svar från Anders Wallén

Tack Vibeke! Det blev ju väldigt bra och roligt att så många gillade er hemlagade saft.

Anna Catharina Viola L
Nävekvarn - Skeppsvik

Vi känner oss så bra bemötta av Malin, glad o trevlig mäklare, med mkt driv. Allt gick så fort och smidigt! Från att huset blev fotat till att det blev sålt tog två veckor ! Vi är super nöjda ! 🤩

Barbro S
Brandholmen

Ett mycket trevligt och professionellt bemötande! Malin jobbar snabbt och effektivt. Är lätt att komma i kontakt med och återkopplar omgående. Jag kommer att rekommendera Malin och Fastighetsbyrån till vänner och bekanta.

Barbro S
Högbrunn

Mycket trevligt och proffesionellt bemötande. Malin har en fantastisk energi och jobbar snabbt. Kommer absolut rekommendera henne och Fastighetsbyrån till vänner och bekanta.

Camilla N
Brandholmen

Trevligt bemötande, tydlig. Professionell i sitt arbete, gav mig känslan av att hon har full koll på processen, eventuella köpare mm. Försäljningen gick smidigt och enkelt och jag kände mig involverad och uppdaterad i varje steg.

Kajsa S
Oppeby

Bra bemötande och snabb återkoppling. Känns engagerad och kunnig

Frida J
Oppeby

Glad och positiv som smittar av sig.

Mats Krister Georg S
Oppeby

Positivt och professionellt bemötande. Vi förväntade oss professionellt agerande vilket klart uppfylldes. Även trevligt bemötande var ett stort plus. Enkel och bra kommunikation.

Tommy J
Oppeby

Tydlig, lyhörd och kunnig, skönt för oss som är förstaköpare.

Pär F
Centralt

Hon var toppen! Trevlig, tillmötesgående, intresserad, påläst. Ni ska vara glada att ni har henne som mäklare. Mvh Pär Fridberg

Björn H
Tystberga

Anders är väldigt noggrann och aktiv i sin ambition att få kunden nöjd , gillar också att han konstant håller kunden informerad.

Sadiye T
Centralt Öster

Gott bemötande. Lyhörd och initiativtagande mäklare med mycket energi och drivkraft. Supernöjd!

Sebastian G
Stenkulla

Väldigt trevlig och proffsig i sitt bemötande. Lägger verkligen ner tid och energi på dig som klient. Detta var min 7e lgh jag sålde och måste säga att hon är en av dom bättre jag stött på. Rekommenderar starkt att anlita Malin, kommer inte bli missnöjd!

Jessica H
Sålde sitt hus med hjälp av Malin Bosma en del av Fastighetsbyrån Nyköping

Förtroendeingivande och stöttande. Tillgänglig och lätt att nå. Fick precis den stöttning jag kände att jag behövde och Malin kunde vägleda genom hela processen. Om det var något jag frågade som hon inte visste direkt så kunde hon snabbt ta reda på svaret, eller hänvisa mig vidare. Mycket nöjd och känner att jag är i trygga händer!