Ett trevligt och glatt gäng som fixar allt för att försäljningen skall gå smidigt
Fastighetsbyrån Säffle
Vi på Fastighetsbyrån har funnits på plats i Säffle sedan 1989. Idag är vi marknadsledande i Säffle och Åmål och har därför god erfarenhet av både området och branschen. I Säffle finns ett stort antal både villor, fritidshus och bostadsrätter och vi kan hjälpa dig genom hela affären. Våra mäklare genomsyras av en glädje och...
362 omdömen om Fastighetsbyrån Säffle
Sedan starten hos Reco 2013
Toppen bra service och kunniga mäklare!
Jättenöjd med de tjänster som vi fått hjälp med för vår försäljning. Engagerad mäklare, bra bemötande.
Mäklaren tog kontakt snabbt efter att jag anmält intresse för visning. Sen har han varit tydlig i kommunikationen.
Mycket nöjd med Allt! Malin är en riktig klippa!!!!
Veldig nøjd med dem. Kjempebra service. De fikk solgt vårt hus
Zeer tevreden over de verkopende makelaar Maria Larsson Het contact verliep soepel en er was vertrouwen van beide zijde wat zeer belangrijk is voor zo'n aankoop. De communicatie verliep goed en was duidelijk. Ook was Maria hulpvaardig en flexibel in de aanpassing die we gemaakt hebben. Dus al met al een positief gevoel over Fastighetsbyrån Säffle.
Trevligt bemötande. Stor kunskap om den lokala marknaden. Lade upp fina bilder och gav goda råd om beskrivning av vårt objekt. God förmåga att hantera köpare från annat land. Ibland något jäktad men nogrann att hålla bra kontakt.
Første møte med megler opplevdes veldig bra!
Meget fornøyd Lett og få kontakt med de Leiligheten blei solgt etter en uke Så vi er fornøyd
We bought our holiday home in Sweden through Fastighetsbyrån, and the entire process was truly excellent. Our agent, Maria Larsson, was extremely professional, friendly, and reliable throughout. She took a lot of time to guide us through every step, explained everything clearly, and always kept her promises. All verbal agreements were followed through exactly as discussed, which gave us a great feeling of trust — especially as we were buying from abroad. The communication was always smooth, fast, and very kind. Even after...
Trevligt bemötande. Snabb respons på frågor.
Mycket bra kommunikation och förståelse kring våra behov vid köp av Sifhällagatan 24. Vi uppfattade även mäklaren som mycket handlingskraftig och lyhörd.
På Fastighetsbyrån blir man alltid vänligt och trevligt bemött. Jag är mycket nöjd med försäljningen av min villa, kan därför varmt rekommendera denna Fastighetsbyrån i Säffle. A. Östlundh
We hebben ons droomhuis gekocht via deze makelaardij. We werden vriendelijk te woord gestaan. Bij het tekenen van het koopcontract werd zeer goed, in Engels, toelichting gegeven over het contract en de toevoegingen. Nu in afwachting van de overdracht en ook daarbij verwacht ik dat het weer vlekkeloos zal verlopen.
Megleren møtte oss med et smil, og hun var blid og hyggelig hele veien.
De ska ha det bästa betyg, kund bemötande och kvalitet på service är på topp😊
Super service fra byrån i Säffle. Anbefales på det sterkaste!
Mäklaren var proffissionell från första samtalet. Mitt köp behövdes göras akut, under hela processen kunde jag nå henne, och köpet genomfördes. Jag är väldigt nöjd med företaget och rekommenderar dem !
Det har vært en veldig ryddig prosess så langt. Vi er Norske og ikke så godt kjent med det Svenske systemet på fastighet.
Supernöjda med både bemötandet och engagemanget från Mäklaren. Mårten är påläst och om något var oklart var han snabb att ta reda på vad som gällde, det fick oss som köpare att känna oss trygga i processen. Rekomenderar varmt Fastighetsbyrån Säffle
Vi upplevde från första kontakten en kvalificerad mäklare som hade ett utomordentligt kontaktnät inom de tänkbara köparna i vårt närområde och även en hel del utanför detsamma. Den valda fotografen gjorde ett proffsigt arbete som mycket berömdes av våra många vänner. Marknaden bedömdes svår men Maria kunde koppla ihop sina projekt så att ett positivt avslut kunde genomföras med mkt nöjda både köpare och säljare!!
Seriöst företag där man hela tiden fick löpande information angående försäljningen. Dom har även lovat hjälpa till med all pappersarbete mot deklarationen som blir i samband med försäljningen av bostaden . Ett stort plus att dom känner till området och kan snabbt sätta ett gångbart pris
Vi kontaktet mäklaren vi annonsen på legenheten, og fikk svar omgåande, og den info vi spurte etter. Vi spurte på flere legenheter, og vår meklatre svarte. VI forventer at mäklare svarer, men det er mange kontorer selskap som ikke svarte oss, og vi bestemte å se på Iriusgatan, og vi ville se flere legenheter i siriusgatan. Vi møtte før tiden å gikk rundt å så, og vi bestemte oss før visning før å se 5b først. Og vi kjøpte den. Fastighetsbyrån Säffle og vår mäklare svarte på alt vi trengte svar på, og var meget flink til...
God service, profesjonelle megler, fleksibilitet. Tusen takkk
Personlig och bra service som hjälpt mig mycket!
Mycket trevlig mäklare tog sig tid att visa huset inom kort varsel även skrivning gick fort att ordna som varade ut på kvällen
Köpet på Herkulesgatan gick snabbt, smidigt och enkelt tack vare en bra mäklare. Engagerad och trevlig.
Det var bra och smidigt! Funka bra
Malin har hjulpet meg med det jeg trengte for å gjennomeföre kjöp
Jag är jättenöjd, mäklaren var hjälpsam.
Jag är mycket nöjd med mäklarens arbete när det gäller framtagande av bra material i för marknadsföring och visning. Hela processen fungerade smidigt och mäklaren var trevlig, lyhörd för mina önskemål och professionell när det gäller information och formell hantering av försäljningen.
"Vår" fastighetsmäklare i Säffle Är ett superbra val vi har gjort. Alltid fungerande försäljning och bra tips. Personalen är väldigt kunniga och trevliga. Vi rekommenderar alltid dom när våra vänner ska sälja något. Tack för att ni finns.
Toppenjobb. Kunnig och trevlig personal. Vi rekommenderar dom till 100% Alltid positiva och ger tips och råd till oss som säljare. Dom behövs!
Tack Bo! Kul att få så fint reco - jag säger tack till er som återkommer till mig och tack för att ni alltid har så fina och välvårdade hus.
Trevligt bemötande och klara besked vid frågor.
Mycket lättsam och kunnig personal. Jag blev hela tiden underrättad vad som hände i ärendet.
Ordning och reda. Sveriges bästa mäklare. Levde upp till alla mina förväntningar. Trevlig och har fruktansvärt bra driv i sitt jobb.
Trevligt proffsigt sätt med bra fokus på affären och mån om både köpare och säljare .
Nöjd, mycket bra bemötande, rekommenderas.
The broker was able to provide a lot of information. Kept us sufficiently informed during the bidding process. The broker thinks along with us and provides good explanations about the steps that need to be taken to buy the house. We are very satisfied with the open communication, transparency and friendliness of the broker
Bra kontakt och information, lyssnat på oss som köpare, snabb affär.
Trevlig mäklare men själva affären är jag kritisk till. Jag blev uppringd av mäklaren med beskedet att säljaren var redo att göra affär med mig, ett kontrakt skickades över som jag skulle granska och det bokades tid för kontraktsskrivning. En timma senare kommer ett nytt bud in på huset och det som sagts till mig dras tillbaka. Jag fick ge mig in i ytterligare en sväng med budgivning. Jag anser att innan mäklaren skickar ut kontraktsförslag och bokar tid för undertecknande bör hen ha kontrollerat med övriga budgivare. Alternativt stänga budgivningen när kontrakt skickats ut
Super topp! Allt man kan önska sej av en mäklare!👍🏻☺️
Mycket vänligt bemötande, vi har hela tiden blivit uppdaterade vad som är på gång med försäljningen. Huset blev sålt inom förväntad tid och till förväntat pris.
Anställda var snälla och bjud på kokor och läsk. De var trevliga också. Hjälpsamt och ställde upp fast de inte behövde göra.
Vi är väldigt nöjda med vår mäklare. V blev bemött med respekt och lyhördhet när vi skulle sälja vårt kära hus som nu är förstort för oss. Det var väldigt lätt att få tag på Maria och det kändes alltid som att hon hade tid för våra frågor och funderingar.
Meget bra 👍!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Det tog lite tid att sälja fastigheten. Men Martin lyckades till slut. Är mycket nöjd med hanteringen av affären .
Mäklaren var professionell, och möte upp till våra förväntningar. Huset såldes snabbt och till utgångspris.