Lars är professionell, ödmjuk, trevlig, väldigt tillmötesgående och kunnig. Det har varit väldigt trevligt att ha honom som mäklare och vi kommer absolut välja honom vid eventuella försäljningar i framtiden.
Lars Falk
Lars Falk är mäklare på Fastighetsbyrån Södermalm
.Lars Falk har varit registrerad mäklare sedan 1999-10. Lars Falk har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-05 och har fått 189 omdömen med ett betyg på 4.9. Lars Falk har haft 23 försäljningar sen 2025-06 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-06 - 2026-05
189 omdömen om Lars Falk
Pålitlig Seriös Professionell
Vi försökte sälja lägenheten förra våren men det ”gick” inte. Vi fick egentligen inget bud och det var mycket få på visningarna. Oroligt läge på börsen och i världen. Hyrde ut ca. ett år i andra hand och nu blev det skarpt läge igen! Vi tog en ny kontakt med lars och berättade läget och bollen var i rullning! Ut på fastighetsbyråns sida och Boli. Lars ringde några på sin ”lista” nu gick det väldigt fort! En visning och en familj som tog lägenheten! Och alla var nöjda och glada! Vi fick vad vi önskade! Lars har varit lätt...
Min upplevelse var mycket bra. Lars kändes seriös och var vänlig och noggrann. Han fick mitt första lägenhetsköp att kännas roligt och han var med i alla stegen för att förklara hur det skulle gå till vilket kändes tryggt.
Professionell, kunnig och mycket trevlig person!
Lars har varit mycket bra att samarbeta med under försäljningen av min bostadsrätt. Han är kunnig om området, inlyssnande, resonabel, tillgänglig och vänlig. Han uppnår med med andra ord mycket goda resultat utan den klassiska försäljarsvadan. Sammanfattningsvis är jag mycket nöjd!
Lars ger ett kunnigt, lugnt och trevligt intryck. Särskilt uppskattade vi hans villighet att gå oss till mötes och ordna kontraktsskrivning sent en söndagskväll.
En väldigt varm, erfaren och kunnig mäklare som verkligen tar sitt uppdrag på allvar! Rekommenderas alla dagar i veckan
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ trevlig lugn kunnig
Väldigt bra mäklare och professionell 👍