Väldigt trevlig och behaglig person att göra affärer med. Inte hetsig som andra mäklare, vilket gjorde att vi faktiskt orkade gå igenom det här.
Pontus Sjödin
Pontus Sjödin är mäklare på Fastighetsbyrån Södermalm
.Pontus Sjödin har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-12 och har fått 262 omdömen med ett betyg på 4.9. Pontus Sjödin har haft 38 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
262 omdömen om Pontus Sjödin
Finaste mäklaren jag har haft och göra med!
Pontus är skicklig och superproffsig!
Professionalitet genom alla steg i processen. Från första kontakt via mejl till kontraktsskrivning. Exemplariskt!
Vi är hur nöjda som helst. Snabba svar, tydlig process & ypperligt utförande. Dessutom fick vi väldigt goda råd, och fastighetsbyråns portal säljcoachen var enkel och överskådlig att navigera i. Rekommenderar Pontus Sjödin skarpt om du skall sälja på Södermalm, särskilt om du vill få ett pris som verkligen motsvarar bostadens värde. :)
Fantastisk mäklare! Rekommenderar starkt!
Pontus är engagerad och professionell. Han har varit ett bra bollplank under hela säljprocessen.
Pontus var mycket engagerad i både att kontakta säljaren för separat visning och arrangera 2 visningar för oss utan att vi kände oss stressade. Kontraktsskrivningen genomfördes på professionellt sätt.
Lugn, proffsig och erfaren. Hjälpte oss att få till en bra köpprocess, mitt i all stress med budgivning.
Jag var så glad att Pontus var snabb med att svara på frågorna och fungerade som direktkontakt mellan mig och säljaren. Affärerna sker väldigt fort, och det är ju toppen att ha en mäklare som hela tiden är på tå. Tack Pontus!