Sainabou Jeng

Sainabou Jeng

Sainabou Jeng är mäklare på Fastighetsbyrån Södermalm

Sainabou Jeng har varit registrerad mäklare sedan 2021-02. Sainabou Jeng har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-02 och har fått 138 omdömen med ett betyg på 4.9. Sainabou Jeng har haft 27 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2025-04 - 2026-03

138 omdömen om Sainabou Jeng

Sedan starten hos Reco 2023
Susanne K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sainabou Jeng en del av Fastighetsbyrån Södermalm
Sofia

Fantastiskt lätt att jobba med, proffsig och mycket mycket trevlig. Löste svår situation galant!

August U
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sainabou Jeng en del av Fastighetsbyrån Södermalm
Maria

Sainabou var så engagerad och trevlig genom hela processen. Vi är jättenöjda med hennes bemötande och hjälp!

Amanda H
Maria

Sainabou hjälpte oss med en snabb och enkel affär på ett professionellt sätt. Vi är mycket nöjda med hennes trevliga bemötande och hon hade en perfekt balans mellan professionellt och jordnära. Vi skulle varmt rekommendera Sainabou.

Clara V
Maria

Great treatment and strategy, super satisfied

Dennis H
Katarina

Vi är mycket nöjda med Sainabou Jeng som mäklare vid vårt köp av lägenheten på Götgatan. Hon var professionell, engagerad och väldigt tillmötesgående genom hela processen. Kommunikation och återkoppling fungerade utmärkt, och hon såg till att allt kändes tryggt och smidigt från visning till avslut. Vi upplevde henne som kunnig, seriös och lätt att ha att göra med. Vi kan varmt rekommendera Sainabou till andra som går i köp- eller säljartankar.

Malin Elvira B
Katarina

Väldigt trevligt bemötande och snabbt svar på alla frågor. Sainabou gick ett steg längre än andra mäklare i att göra det så bra som möjligt för alla parter.

Marcus B
Mariaberget

Mycket bra bemötande och tog sig tid att svara på alla frågor jag hade som förstagångsköpare. Rekommenderar varmt!

Peter Z
Mariaberget

Sainabou ger ett genuint trevligt intryck. Hon skapar förtroende och lugn med sin kompetens och sitt sätt. Mycket nöjd.

Evana L
Katarina

Skulle rekommendera alla jag känner att anlita Sainabou som mäklare. Jag hade turen att ha henne som mäklare när jag köpte lägenheten, och nu två år senare när jag ville sälja så fanns det ingen tvekan om att jag ville anlita henne. Snabb, ärlig och säker, får saker gjorda och är framförallt pålitlig och genium. Om jag kunde ge henne 100/5 stjärnor så skulle jag!

Maja L
Katarina

Från första kontakten med Sainabou till att kontraktet var signerat var upplevelsen precis allt jag hade kunnat hoppas på, och mer därtill. Efter att ha varit i kontakt med många mäklare under tiden jag letat lägenhet, och tyvärr haft flera mindre bra erfarenheter, var det en enorm skillnad att möta Sainabou. Redan på visningen var hon trevlig, avslappnad, glad och genuin, och hon behöll samma fina bemötande genom hela processen. Jag kände mig trygg hela vägen, kommunikationen var tydlig, ärlig och professionell, samtidigt...