Jag tycker han är duktig och kan marknaden i Töreboda.
Fastighetsbyrån Töreboda
Välkommen till Fastighetsbyrån i Töreboda! I Töreboda hittar du oss på Norra Torggatan 6 och vi har funnits här ända sedan 1986. Vi är marknadsledande och verksamma även i Hova och delar av Gullspång och Undenäs. När du anlitar oss för din affär kan du vara säker på att få den bästa marknadsföringen och skyltningen. Vi är noggranna,...
364 omdömen om Fastighetsbyrån Töreboda
Sedan starten hos Reco 2013
Trevlig, lätt att prata med och att få tag på när man har frågor.
Han är trevlig, professionell noga med kundkontakter.
Väldigt bra mäklare trevlig och kunnig
En ung men väldigt kompetent mäklare som levererade över förväntan. Proffsig, engagerad och lätt att samarbeta med.
Väldigt bra, trevlig och informativ! Alltid tillgänglig vid frågor och hjälpsam när vi behövde stöd. Oerhört nöjda med Magnus och den hjälp vi fått!
En engagerad,lättillgänglig,glad,trevlig person. En Mäklare med fart i,men med ett lugn som ger trygghet. Driven,professionell. Känns som hon har koll på läget ,med fötterna på jorden.
"Vi är mycket nöjda med vår upplevelse. Mäklaren hade ett trevligt och professionellt bemötande från start till mål. Kommunikationen var alltid saklig, tydlig och förtroendeingivande, vilket gjorde att hela processen kändes trygg och smidig. Jag kan varmt rekommendera denna mäklare."
× Mycket bra × Att det skulle vara enkelt och snabbt. ×Anträffbar. Lätt att få tag i via sms eller telefon. Erfaren.
Magnus gjorde ett fantastiskt jobb, varje steg på vägen. Vi uppskattar hans snabba, vänliga och tydliga kommunikation.
Mycket trevlig och hjälpsam. Rekommenderar.
Kunnskapsrik, dyktig, arbeidsom, hyggelig, jeg har bare godt å si om Rebecca.
Rebecca Holmberg är en mycket trevlig, och hjälpsam mäklare, med stort tålamod, som gör sitt bästa för att alla parter skall vara nöjda, och för att allt skall bli så smidigt hanterat som möjligt. Jag som köpare känner mig trygg med henne !
Anders Larsson är så erfaren, proffsig. Han äalltid glad, leende och trevlig i sitt kundbemötande. Han lotsar oss både säljare och köpare med trygghet till s allt är klart. Jag har varit både köpare och säljare, båda gångerna har jag känt mig trygg. Jag rekommenderar honom gladeligen från hjärtat.
En mycket kunnig mäklare. Engagerad i sitt arbete.jag blev mycket bra bemött under försäljningens gång. Eftersom jag under de senaste två åren även sålt en annan fastighet kan jag som jämförelse säga att jag är mycket nöjd med Rebeckas insats i försäljningen.
Trevlig och lättillgänglig för frågor.
Jag har blivit väl bemött av Magnus Ståhl redan från start, från värderingen till visning, budgivning och kontraktet av försäljningen. Han har gett mig information löpande och varit tillgänglig för frågor. Magnus känns engagerad, har lokalkännedom och har god kunskap om människors beteenden i sammanhanget, han var dessutom tillgänglig även under sin semester. Hela processen med försäljningen har varit bättre än mina förväntningar och jag skulle absolut rekommendera Magnus Ståhl till andra som vill sälja sin fastighet i området.
Mycket bra och rutinerad mäklare som gör skäl för sitt arvode. Jobbar effektivt även utanför ordinarie kontorstid vilket underlättade mycket för oss. Både köpt och sålt med samma mäklare och har funkat mycket bra både med villa och jordbruksfastighet.
Skickligt arbete och bra kontakt med intressenter och köpare. Har följt upp allt och guidat oss som säljare mycket väl.
Professionell, tillgänglig, informativ, lugn och trevlig! Sålde snabbt och mycket nöjd med kvalitén på servicen och bemötandet.
Mycket god. Välberest i området
Rebecca hade stort tålamod mig som en vacklande husspekulant i ett område jag inte är så bekant med. Det var ingen stress utan saker kunde gå lagom lugnt. Jag fick gott förtroende för hennes yrkeskompetens.
Trevlig och hjälpsam. Lätt att få kontakt med, svarar fort på telefon och sms.
När vi försökte sälja får lägenheten var Magnus på semester men oavsett det, var han varit tillgänglig och snäll att svara snabbt på mina funderingar. Han har hjälpt oss mycket under processen och bemött os med vänlighet. Jag är mycket nöjd med hans insats.
Trevlig, hjälpsam o jätte uppskattad
Jag är jättenöjd med Rebecca. Ställde upp på semestern så affären blev färdig. Rekommenderar starkt Rebecca!
Anders Larsson på Fastighetsbyrån är en ärlig, hjälpsam och duktig mäklare med stor integritet. Vi rekommenderar honom till alla.
Anders är en duktig mäklare som kan sin sak Kunnig och saklig lätt att prata med om olika saker Punktlig och noggrann väldigt trevlig
We think she is very friendly, professional and helpfull. .
Rebecca har varit toppen under hela försäljningen av min bostad. Hon är lugn, trygg och saklig. Jag uppskattade även att hon kontinuerligt uppdaterade var i processen vi befunnit oss.
Hon var väldigt trevlig, hjälpsam, och svarade snabbt om jag sökte henne på telefon. Bara gott att säga om henne!
Mkt bra bemötande och stöd vid försäljningen.
Är en bra mäklare. Lätt att prata med.
Positiv Ärlig Lyhörd för säljarens önskemål o tankar. Noga med att meddela oss vad som händer o sker under budgivningen.
Magnus is really fast and smart broker. i appreciate his approach and how he treated me.
Anders gör sitt jobb väldigt bra!
Bra och ärlig. Rak på sak och det uppskattas.
Trevlig. Bra bemötande mot oss kunder. Kan sin sak 👍
Mycket trevligt bemötande. Mycket hjälpsam och förklarat allt väldigt bra . Vi har fått ta en sak i taget och lagt focus på det. Han har noga berättat vad vi ska göra och vad nästa steg blir i en försäljning. Vi har fått snabba svar på frågor och känt oss välkomna både på telefon och in till fastighetsbyrån. Vi ger Anders högsta betyg. Vi är supernöjda.
Proffesionell mäklare med goda insikter i både säljarens och köparens behöv.
En trygg och sympatisk mäklare. Vi har ingen erfarenhet av mäklare, vi kände stort stöd och Magnus var noga med att meddela vad som hände. Försäljningen gick snabbt och smidigt.
Professionell och mycket kunnig. Hjälpsam både vid försäljning av vårat hus men också vid köpet av vårt nya huso
Anders är mycket ödmjuk o trevlig o hjälpt oss att få vårat drömhem
Det funka bra i från början tills det var klart ✅
Sakligt, inkännande och mycket professionellt. Våra förväntningar var ett professionellt bemötande och han levde tillfullo upp till dessa. Vi hade behov av en snabb affär och valde acceptera ett bud som det vi hoppades på. Magnus stöttade oss i vårt beslut på ett bra sätt.
Riktigt bra mäklare. Bra bemötande och förklarade allt väldigt bra genom hela processen
Så bra, rekommenderar verkligen honom verkligen. Kommer använda mig av honom i framtiden
Otroligt nöjd med Anders! Han är serviceminded och kunnig, kunde inte haft en bättre mäklare!
Jag har gjort 4 affärer med Anders och han är alltid lika professionell. Med en gedigen kunskap där han alltid sätter kunden i fokus.
Mycket bra bemötande och engagemang vid vår försäljning