Professionellt och tillgängliga
Fastighetsbyrån Uddevalla
Välkommen till Uddevalla - Hjärtat i Bohuslän! Här kan du uppleva den västsvenska skärgården via till exempel vandringsleder och kajakturer. Kulturlivet i Uddevalla är starkt och för den intresserade finns det alltid något roligt att se och höra. För den sportintresserade finns det elitgymnasium i flera idrotter på orten samt...
820 omdömen om Fastighetsbyrån Uddevalla
Sedan starten hos Reco 2013
Alexandra har varit fantastisk som mäklare från första kontakt till att vi skrev kontrakt! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ett väldigt trevligt och kunnigt bemötande på både stora och små frågor från min sida.
Väldigt nöjd med servisen och tryggheten att sälja via er.
Tillgänglig mäklare och tydlig i informationen. Skulle använda igen om det blir aktuellt.
Mycket kunnig och duktig på sitt jobb. Höll oss alltid informerade om hur processen låg till. Markus gjorde ett strålande jobb.
Bara positivt! Snabb återkoppling!
Lättsamt och ett bra samarbete.
Mäklaren ordnade med snabb visning. Lägenheten såldes på första visningen! Smidigt!
Vi är nöjda och allt gick smidigt och snabbt
Trevligt och professionellt bemötande med en god ton och bra tillgänglighet genom hela processen. Mycket nöjd.
Mycket nöjd med Fastighetsbyrån Uddevalla! Professionellt bemötande, tydlig kommunikation och trygg hantering genom hela processen.
Lätt att få kontakt med mäklare. Hjälpsam på alla sätt.
Snabb o enkel professionell process
Proff och hygglig mäklare med positiv attityd. Som förväntat.
Mycket trevlig, kommunikativ och proffsig mäklare!
Lugn och saklig mäklare.Dessutom mycket trevlig.
Mäklarens bemötande var både personlig och professionell. Bra engagemang och återkoppling. Rekommenderas verkligen.
Kan bara intyga vad min dotter har förmedlat. Hon är väldigt nöjd med både bemötande och service.
Enkel, tydlig, lugn försäljning av fritidshus.
Jag blev kontaktad av ägaren vid första tillfället som jag hade varit i kontakt med för 16 år sedan. Därefter tog jag kontakt med fastighetsmäklaren för att inte snubbla på någon kant för vidare affär.
Marcus har bemött oss på allra bästa sätt. Vi har fått bra information och han har varit lättillgänglig att prata ned och hjälpsam.
Peter är professionell och lyssnar in båda parter i en fastighetsaffär. Genom honom får ni en trygg affär.
Alexander er en fantastisk mægler. Han virker meget professionel, svarer hurtigt på mine spørgsmål og er god til at finde løsninger på en handel imellem en svensk sælger og en dansk køber (mig). Jeg fik også en rigtig god behandling hos jeres kontor i Malmø, hvor jeg skulle underskrive købsaftalen
Mäklaren var mycket bra att prata med och gav ett förtroendefullt intryck. Dessutom var han mycket trevlig och tillmötesgående samt hade svar på de frågor som jag och min fru hade. Han visade fastigheten såväl utvändigt som invändigt och eftersom han var boende i trakten kunde han också berätta om sådant som är värdefullt att känna till när vi bosätter oss på fastigheten. Han var även tillgänglig på telefon efter visningen trots att han hade semester och hjälpte även till att lösa ett problem som uppdagades i samband med...
Jag är mycket nöjd med mäklarens insats! En professionell mäklare svarade alltid snabbt på mina frågor och höll mig uppdaterad under hela processen, vilket gjorde hela bostadsaffären smidig och trygg. Rekommenderas varmt!
Bra bemötande, tydlig mäklare, anpassa sig bra
Mycket trevlig mäklare, lyssnade på mig. Förväntningarna från mig blev bättre än förväntat, mäklaren var mycket positivt. Mäklaren skötte försäljningen utmärkt.
Vi har på ett tryggt sätt fått hjälp och stöd under hela försäljningen.
Mycket nöjd med allting omkring min försäljning Allting var perfekt
Mycket bra bemötande och kunnig att kunna bedömma fastigheten med bra foton och beskrivning av huset . Jag rekommenderar därför Peter att ha hand om eventuella fler affärer för mig. Detta var andra huset som han sålde för mig.
Välkomnad vid visningen, och tillgänglig under hela visningen. Allt enl. förväntan.
Vi har genom hela processen haft väldigt trevlig, tillmötesgående och proffesionell hjälp.
Trevlig och professionellt bemötande hade bra kunskap och engagemang.
Fantastisk mäklare. Snabb att ta kontakt, artig, trevlig saklig o hjälpsam. Kan inte använda tillräckligt med ord så nöjda är vi av att ha fått hjälp av Marcus, lyckost oss!! Smidig o snabb affär!
Ett mycket professionellt och trevlig bemötande.
Bra bemötande och snabb och effektiv hantering av försäljningen.
Salget gikk veldig fort. Solgt med en gang. God kommunikasjon med selger Mye jobb for meg når det gjelder å få penger. Må skaffe konto I Sverige. Da må jeg oppsøke skattekontor for å søke samordningsnummer. Tar tid. Så må jeg oppsøke bank for å søke om konto nr. Dette er en jobbig prosess som tar tid.
Superbra bemött. Trevlig och lättsam mäklare. Hade inga stora förväntningar men blev positivt överraskad.
Som köpare av fastighet i Ljungskile vill vi ge Peter Malm högsta betyg. Exceptionellt betyder ju att något är ett undantag utöver det vanliga och det tycker vi Peter har varit. Vi har haft en hel del att göra med olika mäklare under åren så vi vet vad vi talar om. Peter hade utmärkt ordning på allt praktiskt, var tillgänglig på svåra tider, tog sig tid på visningar och med våra frågor, höll vad han lovat. Dessutom, och det var viktigt, var han personlig men inte påträngande. Vi upplever att han har ett äkta intresse att...
Dom är trevliga och rekommenderar dom gärna
Very fast response and action from Elevina!
Trevligt och kunnigt bemötande
Mycket god upplevelse av mäklare Marcus. Professionell, bra på att återkoppla och hålla oss uppdaterade under resan. Förtroendeingivande.
Markus var otroligt professionell under hela processen med hög integritet och ett bemötande som gör att vi kommer att rekommendera honom för framtida vänner som skall köpa eller förmedla bostad i det område som han tar hand om. 5/5 helt enkelt. // Anders och Johanna
Tydlig kommunikationsprocess. Engagerad mäklare. Snabb feedback. Mycket nöjd. - Att det inte tydligt famgick att säljaren står för annonsering Hemnet.
Engagerad och påläst mäklare. Kändes tryggt att köpa hus via honom!
Effektiv och proffesionellt bemötande
Väldigt nöjd. Engagerad och proffsig.
Enkelt att samarbete med och mycket god kommunikation genom hela processen.