Fastighetsbyrån Uppsala

• BestInSweden2025
  • BestInSweden2026
4 547
4.8

Funderar du på att köpa eller sälja en fastighet i Uppsala? Eller kanske undrar du bara hur mycket din bostad kan vara värd? Vi på Fastighetsbyrån kan det här med bostadsaffärer och kan hjälpa dig med allt vad gäller fastigheter och boende i Uppsala! Vi är 12 medarbetare som sitter på Marknadsgatan 7H i Gränby C och mellan...

4547 omdömen om Fastighetsbyrån Uppsala

Sedan starten hos Reco 2015

Lukas Ö
Kungsängen

Jag blev bra bemött av Amir. Han har varit proffsig och hjälp mig igenom hela köpprocessen. Allt har flutit på bra sedan första visningen tills kontraktsskrivning. Han har alltid varit tillgänglig och hjälpt till att svara på frågor och funderingar.

Åsa S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Karin Heldesjö en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Kungsängen

Tillmötesgående och förståelse för våra frågor.

Henrik S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Karin Heldesjö en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Kungsängen

Professionellt och väldigt lyhört bemötande samt lagom nivå av kontakt med oss som säljare. Karin levde verkligen upp till våra förväntningar. Rekommenderar verkligen.

Armin S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Gita Erlandsson en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Kungsängen

Vi är väldligt nöjda med vår försäljning. Gita är professionell och har tydlig kommunikation vilket gav oss en bra upplevelse under hela processen.

Alina M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Gita Erlandsson en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Kungsängen

Väldigt trevligt bemötande, bra med information.

Viveca W
Svartbäcken

Min upplevelse av att samarbeta med Artur Lyan är mycket positiv. Han är professionell och lyhörd. Återkopplar snabbt vid frågor och har verkligen levt upp till mina förväntningar på en mäklare!

Praveen S
Kapellgärdet

It was our first time we contacted Stefan and since day one he was very helpful and friendly. On short notice he arranged us a viewing of the house. I was a first time buyer in Sweden and had a lot of questions in my head regarding association, their rating and financial conditions etc. Stefan promptly helped me in answering all our questions in a very detailed way. Though he was busy with some other work he helped us a lot in talking to the seller and got our queries answered. Overall the process was very smooth. He even...

Fanny O
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ulrika Skatt Bolander en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Höganäs

Ulrika var professionell, vänlig och engagerad i vårt köp av lägenhet. Svarade genuint på frågor och lätt att ha kontakt med. Rekommenderar varmt!

Svar från Ulrika Skatt Bolander

Tack Fanny - jag uppskattar ditt omdöme och vill återigen gratulera till er nya fina lägenhet. Hör av er om det är något jag kan hjälpa er med framöver.

Anton B
Höganäs

BARA positivt! Bra mäklare men ännu bättre personlighet!

Svar från Ulrika Skatt Bolander

Hej Anton, du är bra snäll du - ibland är det bara menat att passa som hand i handsken. Tack sååå mycket

Håkan A
Rosendal

Artur Lyhan var lyhörd, kontaktade snabbt vid alla händelser under annonseringen, visningarna, och budgivningen och genomförde själva försäljningen på ett snabbt och bra sätt

Pernilla V
Luthagen

Kunnig, tydlig och effektiv!!

Markku L
Tuna Backar

Sonen skött. Snabbt. Verkar ha gått smiidigt

Irina K
Främre Luthagen

Mycket nöjd med Artur som är kunnig, effektiv samtidigt som han är lyhörd för kundens förväntningar och önskemål. Kan varmt rekommendera Artur!

Magnus V
Eriksberg

Vi kan varmt rekommendera Karin Heldesjö. Hon var alltid professionell, tillgänglig och mycket påläst om både lägenheten och föreningen. Hon svarade snabbt på alla frågor, var flexibel och skicklig i samordning och dialog med vår motpart. Vid avtalsskrivningen var hon tydlig och noggrann, och säkerställde att alla parter förstod villkoren. Som köpare kände vi oss trygga tack vare hennes professionalism och hennes neutrala inställning mellan köpare och säljare.

Gerd M
Främre Luthagen

Tillmötesgående, kunnig och engagerad

Max S
Fålhagen

Schysst och trevligt bemötande! Behjälplig och lättillgänglig, svarade snabbt på frågor via både samtal och sms. Allting har gått smidigt!

Katrin L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Rebecca Odhe en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Sävja

Otroligt varmt och proffsigt bemötande! Känns tryggt att köpt bostad via Rebecca!

Gonzalo M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ulrika Skatt Bolander en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Höganäs

Jag vill varmt rekommendera Ulrika på Fastighetsbyrån! En mer proffsig, snabb och flexibel mäklare får man leta efter. Det som var viktigt för mig var att känna mig trygg under processen. Och det gjorde jag verkligen. Tjänsten Säljcoachen var mycket behjälplig under hela säljprocessen. Jag hölls fortlöpande uppdaterad om allt rörande försäljningen. Jag upplevde att man tog ett personligt ansvar i alla led och löste olika frågor både smidigt och snabbt. Stort tack för ett superjobb!

Svar från Ulrika Skatt Bolander

Du är ju bäst på det här - tråkigt att du inte har något mer att sälja här i trakterna - Tack

Mhamd Wail D
Köpte sin lägenhet med hjälp av Emelie Helmfrid en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Gränby

Jag vill bara säga att jag verkligen uppskattar dig. Du är en pålitlig, snäll och professionell .

Evelina E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Emelie Helmfrid en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Sala Backe

Emelie är en ödmjuk och tillmötesgående mäklare som verkligen tagit hänsyn till att detta är första gången jag säljer och att kunskapsnivån är lite lägre kring hur försäljning samt köp av lägenhet fungerar. Emelie har alltid varit kontaktbar och väldigt fin i kommunikationen, jag har uppskattat att ha haft henne som mäklare! Hon ger intrycket att alltid vilja det bästa för säljaren och ger information och pepp för att klara av en försäljning. Jag skulle absolut rekommendera Emelie!

Sofia A
Höganäs

Professionell, kunnig och ett mkt gott stöd i bedömning - både när vi funderat kring försäljning och köp. Vi är mycket nöjda och rekommenderar varmt Karin till vänner. Vi skulle absolut välja henne igen om vi vill sälja i framtiden.

Darko K
Köpte sitt hus med hjälp av William Olsson en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Järlåsa

Exceptionellt bra hanterat både vad det gäller visning av huset och vid kontakt med ägaren!

Otto P
Eriksberg

Nora R
Höganäs

Karin är en trevlig och lättsam mäklare. Det var smidigt hela vägen från visning till kontraktskrivning. Personligen kan jag tycka att många mäklare ofta är "för på", men det var inget jag upplevde här. Skulle varmt rekommendera :)

Ida L
Luthagen

Försäljningen av min lägenhet gick jättesnabbt och smidigt. Gita är väldigt driven och engagerad som mäklare, och väldigt hjälpsam både i försäljningen och i mitt sökande efter en ny lägenhet. Under försäljningens gång har hon alltid hållit mig uppdaterad om vad som händer och vilka spekulanter som finns, och vad nästa steg är. Bemötandet har varit toppen. Jag är jättenöjd!

Oscar F
Sålde sitt hus med hjälp av William Olsson en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Järlåsa

Dyrt arvode annars bara bra. 👍👍👍

Harald Tor Alexander V
Sålde sitt hus med hjälp av William Olsson en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Björklinge

Väldigt hjälpsam och engagerad

Henrik N
Tuna Backar

Bra upplevelse. Lättsam, öppen och transparent.

Martin E
Svartbäcken

Toppenhantering från start till mål!

Zaher S

Vi är otroligt nöjda med Emelie som vår mäklare! Hon är professionell, engagerad och väldigt lätt att kommunicera med. Från första mötet till avslutad affär kände vi oss trygga. Emelie visade stor kunskap om marknaden och gav oss alltid tydliga råd, vilket gjorde hela processen smidig och stressfri. Vi kan varmt rekommendera henne till alla som söker en kompetent och pålitlig mäklare!

Sofia J
Löten

Snabb återkoppling när en ställer frågor och bra på att ge information. Är tydlig i sin kommunikation!

Lama A

Vi är otroligt nöjda med Emelie ! Från första mötet kände vi oss trygga och väl omhändertagna genom hela processen. Emelie var professionell, engagerad och alltid tillgänglig för att svara på våra frågor. Engagemanget, den tydliga kommunikationen och den genuina viljan att göra det bästa för oss märktes verkligen. Allt sköttes smidigt och effektivt, och vi kände oss hela tiden uppdaterade och delaktiga. Vi kan varmt rekommendera Emelie till alla som söker en kunnig, driven och pålitlig person som verkligen bryr sig om sina...

Sanna J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Robert Johansson en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Sala Backe

Vi är väldigt nöjda med Robert. Han fanns alltid tillgänglig för frågor och gav snabb återkoppling. Kan varmt rekommendera!

Wilhelm H
Sävja

En mycket trevlig och professionell mäklare som gav trygg vägledning genom hela processen. Kommunikation och bemötande var utmärkt, och jag är verkligen nöjd med resultatet. Rekommenderas varmt!

Schaho K
Löten

Stefan var en väldigt professionell och engagerad mäklare. Han hjälpte oss med allt vi behövde och var lyhörd. Kommunikationen var väldigt snabb.

Josefin T
Köpte sitt hus med hjälp av Robert Johansson en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Ramstalund

Vi har haft mycket kontakt med Robert som spekulanter och till slut köpare av ett hus. Robert är först och främst väldigt trevlig och enkel att prata med. Genom hela processen höll han oss som köpare trygga och uppdaterade och vi märkte att han var mycket mån om både säljare och köpare för att få till en så bra affär som möjligt för bägge parter. Vi kan varmt rekommendera att sälja eller köpa genom Robert!

Linda N
Sålde sitt hus med hjälp av Robert Johansson en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Ramstalund

Jag är nöjd med Robert och hur han hanterade försäljningen. Även om processen inte riktigt följde den bild jag hade innan, kände jag mig trygg och väl omhändertagen. Slutresultatet blev bra.

Bekhal J
Höganäs

Vi är otroligt nöjda med vår mäklare. Professionell, engagerad och alltid tillgänglig. Försäljningen gick smidigt . Rekommenderas varmt!

Anna K
Höganäs

Mycket trevlig och professionell mäklare! Man kände sig trygg och välinformerad som köpare.

Elin I
Luthagen

Trevlig, tydlig, tillgänglig - ger tydliga svar och snabbt

Don B
Sålde sitt hus med hjälp av Fredrik Hällström en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Östhammar

Fredrik has been professional and easy to work with. We recommend him highly.

Roland G
Köpte sitt hus med hjälp av Fredrik Hällström en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Östhammar

Bra bemötande. Snabb, rak och tydlig.

Sarah N
Svartbäcken

Tydlig i sin kommunikation och väldigt trevlig :)

Mattias S
Rosendal

Väldigt bra bemötande, återkom snabbt vid frågor, flexibel och snabbt avslut.

Maria K
Svartbäcken

Artur är professionell, trevlig och tillmötesgående. Han har full koll på marknaden och kunde komma med bra råd angående min försäljning. Dessutom stämde han noga av mina önskemål som säljare, men också vad jag letar efter som köpare. Hela processen från värdering till kontraktsskrivning har skötts perfekt, med återkommande uppdateringar, tips på lägenheter till salu som kan passa mig och inte minst allt gällande visning, bud och kontrakt. Jag är mycket nöjd!

Rune W
Ulleråker

Stefan var mycket trevlig och positiv, tyvärr bara pratat med Stefan på tele då min son skötte kontakterna. Stefan gjorde ett kompetent intryck och levde upp till mina förväntningar och genomförde en smidig affär. Om jag skall göra flera fastighetsaffärer i Uppsala så ska jag anlita Stefan igen, chansen kanske är större om han flyttar till Värmland! Hälsningar Rune, nöjd kund.

Christer A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Filip Hellberg en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Sala Backe

En i mitt tycke mycket seriös mäklare. Jag har under åren träffat många mäklare och jag måste säga att Filip ligger i topp bland dessa. Raka besked och inget tjafs präglar Filips agerande.

Kiflom B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Filip Hellberg en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Sala Backe

Han är väldigt trevlig med hjälpsam person!

Adam A
Skyttorp

Karin var väldigt trevlig, tillmötesgående och lätt att jobba med. Jag upplevde att hon gjorde sitt yttersta för att göra hela processen så bra och lätt som möjligt för mig! Kan varmt rekommendera henne.

Erik B
Slavsta

Mycket trevligt och förtroendegivande bemötande. Påläst och kunnig. Allt gick snabbt och smidigt från första möte till försäljning. Stort tack för hjälpen samt bra stöd vid köp av ny lägenhet!