Fastighetsbyrån Uppsala

Fastighetsbyrån Uppsala

• BadgeFourteenYears
  • BestInSweden2025
4 407

Funderar du på att köpa eller sälja en fastighet i Uppsala? Eller kanske undrar du bara hur mycket din bostad kan vara värd? Vi på Fastighetsbyrån kan det här med bostadsaffärer och kan hjälpa dig med allt vad gäller fastigheter och boende i Uppsala! Vi är 12 medarbetare som sitter på Marknadsgatan 7H i Gränby C och mellan...

4407 omdömen om Fastighetsbyrån Uppsala

Sedan starten hos Reco 2015

Gülsah T
Sålde sitt hus med hjälp av Robert Johansson en del av Fastighetsbyrån Uppsala

Vi blev väl bemötta av mäklaren, med bra kontakt under hela processen och väl arrangerade visningar. Mäklaren levde upp till våra förväntningar vad gäller service och information, även om vi tyvärr inte blev helt nöjda med slutpriset. Sammanfattningsvis var vår upplevelse positiv när det gäller bemötande och professionalism under försäljningen av vår bostad på Salavägen

Henrik S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Emelie Helmfrid en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Fålhagen

Mycket tillmötesgående och serviceminded, en väldigt bra upplevelse.

Hilma E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Emelie Helmfrid en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Fålhagen

Väldigt trevlig mäklare! Blev lite stressig process men löste sig bra. Tack för all hjälp!

Jonathan W
Sålde sin lägenhet med hjälp av Gita Erlandsson en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Främre Luthagen

Gita har varit enkel, tydlig och effektiv att jobba med. Engagerad att möta mig som säljares villkor samt att prova olika metoder för att nå bästa resultat. Rekommenderar Gita till alla som funderar på att sälja!

Sakip M
Stenhagen

Stefan har varit varit väldigt hjälpsam och driven i hela köpprocessen. Har skötte det hela mycket proffsigt. Extra plus för trevligt och vänligt bemötande.

Mohammad S
Stenhagen

Han var professionell, tydlig och skötte försäljningen på ett tryggt sätt. Vi är nöjda med hans arbete.

Isabelle R
Sålde sin lägenhet med hjälp av Rebecca Odhe en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Centrum

Mycket trevlig och positiv. Både lättillgänglig och enkel att ha kontakt med. Hade inte kunnat vara mer nöjd med min försäljning. Rekommenderar verkligen Rebecca!

Viktor L
Gränby

Som förstagångssäljare är jag mycket nöjd med Stefan. Han har varit snabb att svara på frågor, hållt mig bra uppdaterad och gett råd och förslag längst vägen. Stefan har också varit väldigt problemlösande när det blivit problem med något längst vägen och löst dessa problem fort och på ett bra sätt där han har haft med mig i loopen över tiden och kommit med uppdateringar i hur hela processen går.

Elisabet K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Filip Hellberg en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Sala Backe

Mycket tillgänglig och snabb i responsen. Lätt att förstå och kommunicera med. Vi kände verkligen att han jobbade tillsammans med oss för att försäljningen skulle bli så bra som bara var möjligt. Filip var mycket professionell under hela processen.

Anders L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Rebecca Odhe en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Centrum

Smidig att ha att göra med. Positiv och flexibel. Rekommenderas starkt!

Lulu L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Rebecca Odhe en del av Fastighetsbyrån Uppsala

Glad och positiv! Väldigt hjälpsam

Hannah B
Luthagen

Toppen mäklare som hjälpte oss sälja vår lägenhet snabbt & smidigt!

Pontus E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Gita Erlandsson en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Årsta

Gita är en professionell och trevlig mäklare som underlättar processen mycket

Adham S

Trevligt bemötande och levererar enligt överenskommelse/förväntningar. Mycket nöjd.

Peter C
Luthagen

Engagerad, driven och med bra kommunikation.

Bauer A
Sävja

Hej Arthur! Arthur hade svårt att komma till poängen, tog alltid lång tid på sig innan han skulle lämna och ta emot bud från mig. Jag upplevde honom inte på min sida när jag sålde och köpte. Jag förväntade mig mer stöd när jag skulle sälja iallafall, där försökte han inte få upp priset och övertyga köparen att lgh var värt mer pengar. Däremot när jag skulle köpa så gjorde han allt för att få mig lägga högre bud på objektet och upplevde honom engagerad.

Towe M
Köpte sitt hus med hjälp av Fredrik Hällström en del av Fastighetsbyrån Uppsala

Lätt att få tag på och boka in för visning, svarar snabbt på SMS och mail.

Olle W
Ulleråker

Driven och trevlig. Rekommenderas varmt!

Evelina L
Rosendal

Vi är så nöjda! Allt gick enkelt och smidigt!

Wiam Yahia S
Sålde sitt hus med hjälp av Robert Johansson en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Gamla Uppsala

Kommunikationsnivån är hög! Otroligt tydligt och bra på kommunicera! Fortsätt så. Med vänlig hälsning, Wiam

Carl W
Kvarngärdet

Grym mäklare med stor drivkraft för att göra alla nöjda! Tak och tydlig och sammantaget en väldigt smidig affär!

Meja W
Höganäs

Trevligt bemötande och bra kommunikation hela vägen. Kände mig trygg och väl omhändertagen under affären.

Matilda P
Höganäs

Supernöjd med Emelie som mäklare. Snabb, flexibel och tillmötesgående, helt enkelt toppen!

Lisa G
Årsta

Bra kommunikation, trevligt bemötande och effektiv.

Evy N
Årsta

Hon var väldigt trevlig, proffsig. Jag fick komma en gång extra för att titta.

Susanna B
Höganäs

Mycket smidig och välorganiserat köp!

Emelie H
Gunsta

Behövde en del påminnelser, lite kändes det som att vi fick ligga på/fråga/följa upp etc. Sådant hade jag önskat att mäklaren ansvarade för och tog hand om så att vi som kunder hade kunnat slappna av i. Bra att han ordnade ersättare när han inte kunde närvara vid visningar.

Simon G
Årsta

Stabil kommunikation och kundhanterande.

Roger P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Artur Lyan en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Gunsta

Allt har flytit på. Bra kommunikation. Snabb respons. Hjälpt till när det behövts.

Eddie S
Årsta

Professionell, snabb och oerhört trevlig upplevelse. Vi stod i ett läge där vi akut behövde köpa bostad och Stefan tog kontakt med oss och matchade oss perfekt med en säljare. Rekommenderas varmt!

Jimmy V
Köpte sitt hus med hjälp av Fredrik Hällström en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Björklinge

Mycket trevlig, rak och snabb på återkoppling.

Svar från Fredrik Hällström

Tackar;) Blir ett bra hus för er.

Carolina S
Årsta

Mycket bra, professionellt och personligt intryck.

Elin H
Höganäs

Amir är mycket trevlig och proffsig i sin roll som mäklare. Han leder dig tryggt genom säljprocessen och får det att kännas enkelt. Kan varmt rekommendera Amir om du ska sälja din bostad.

Sara K
Ulleråker

Han hade en snabb och kontinuerlig bra kontakt.

Anton R
Ulleråker

Han var mycket hjälpsam och var lätt att få tag på!

Sandra A
Årsta

Stefan var lättillgänglig och mycket professionell. Han jobbade effektivt och var alltid trevlig och tillmötesgående. Jag kan varmt rekommendera Stefan som mäklare!

Niklas
Rickomberga

Amir var lyhörd och genuint intresserad från första mötet till kontraktsskrivning. Alltid nåbar, vi fick information genom hela processen om hur det gick, och vad nästa steg var. Bollade idéer och tankar kring strategi framåt. Varma rekommendationer!

Julia W
Sålde sin lägenhet med hjälp av Karin Heldesjö en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Sala Backe

Kan varmt rekommendera Karin. Tillgänglig, pålitlig och kunnig mäklare, något vi uppskattade under säljprocessen.

Yeganeh A
Nyby

Vi är väldigt nöjda med vår mäklare och hela försäljningen av vår bostadsrätt. Professionell, engagerad och alltid tillgänglig för frågor. Vi kände oss trygga genom hela processen och kommunikationen var tydlig från start till mål. Rekommenderas varmt!

Jonatan Edvard F
Sålde sitt hus med hjälp av Fredrik Hällström en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Björklinge

Mycket driven. Väldigt kunnig och ger aldrig upp.

Svar från Fredrik Hällström

Tack;) Ge upp är inget som jag gör.

Daniel G
Luthagen

Vi anlitade Emelie för att sälja våran bostad och det var verkligen en ynnest! Hon är professionell, lyhörd, supertrevlig och tålmodig. Gör det där lilla extra. Rekommenderar Emelie starkt!

Simon O
Främre Luthagen

Amir bemöter en professionellt och vänligt. Han tar sig tid och är alltid redo att svara på frågor. Han är realistisk i sina bedömningar och ger sig inte förrän man känner sig nöjd. Om du söker en mäklare som är engagerad och effektiv, och som hjälper dig att göra en bra affär, så rekommenderar jag Amir.

Saga O

Toppen bra! Enkelt och tryggt

David P
Köpte sitt hus med hjälp av Artur Lyan en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Järlåsa

Bra mäklare med tålamod, anlitade honom till att sälja min bostad efter köpet.

Magnus W
Luthagen

Det kändes jätte bra , snabba och klara besked Och bra ordning vid kontrakt skrivning

Johan S
Köpte sitt hus med hjälp av Robert Johansson en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Årsta

Trevligt och proffsigt bemötande. Alltid snabb återkoppling. Levde upp till våra förväntningar👍

Eva W
Luthagen

Mäklaren som gjorde alla rätt!!!! Så hjälpsam, kunnig, proffsig. Allt har gått smidigt och enkelt. Så tacksamma att just Gita sålde lägenheten vår dotter ska få bo i.

Andreas B
Luthagen

Vi har sett ett stort engagemang, uppfinningsrikedom och taktiskt tänkande.

Thea W
Luthagen

Trevlig, tydlig och välkomnande mäklare.

Silje Ö
Nyby

Jag blev bra bemött av mäklaren och det märks att hon tycker om sitt jobb. Hela processen att köpa kändes väldigt lättsam, då hon underlättade och stöttade mycket.