Fastighetsbyrån Vara

Fastighetsbyrån Vara

• BadgeTenYears
4.7
Ring 0512-120 85 Dela

Ska du göra en bostadsaffär i Vara? Det är stor efterfrågan just nu på bostäder här. Vi på Fastighetsbyrån har koll på Vara och Essunga kommun. Här förmedlar vi allt från lägenheter till villor och lantbruk. Varje år hjälper vi många kunder till drömboendet. Du hittar vårt kontor i Sparbankshuset. Här kan du få en kostnadsfri...

394 omdömen om Fastighetsbyrån Vara

Sedan starten hos Reco 2013

Hjalmar A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Kristina Stomberg en del av Fastighetsbyrån Vara
Vara

Trevligt bemötande och snabb på att svar,

Rickard P
Vedum Med Omnejd

Förtroendeingivande. Trevlig att ha att göra med. Engagemang i sitt jobb. Höll mig informerad och delaktig. Bra mäklare!!

Ingemar F
Kvänum Med Omnejd

Välkomnande och tillmötesgående med god lokalkännedom.

Emil A
Vedum Med Omnejd

Otroligt bra mäklare. Har hjälpt mig mycket med husköpet när de har krånglat med banken. Lägger mycket energi på en samt vill väl. Har varit hjälpsam på alla vis. 10 av 10 stjärnor från mig 👍🏻

Carola N
Vara

Trevligt bemötande , kunnig, lättsam och mycket förtroendeingivande. Med andra toppen mäklare!

Peter L
Arentorp Med Omnejd

Har aldrig sålt något hus förut. Så har inget jämföra med. Men allt har rullat på bra.

Roger J
Jonslund Med Omnejd

Hjälpsam och engagerad genom processen.

Zandra Maria K
Vara

Bra och kunnig mäklare som är väldigt lättsam att prata med. Tina bryr sig om att allt ska bli rätt och kännas bra! Kan varmt rekommendera Tina!

Andreas J
Nossebro

Väldigt kunnig och kompetent .

Jessica Hanna Ulrika S
Vara

Kristina har jobbat på och gjort det som krävts för att marknadsföra och få vår fastighet såld. Hon har varit tillgänglig för frågor och återkopplat snabbt. Hon har gjort ett utomordentligt gott jobb på en annars trög bostadsmarknad.

Fredrik S
Tråvad

Första mötet med Anders var mycket professionellt han var väldigt kunnig på sin sak och ställde mycket bra frågor. Det tog lite längre tid än vad jag trodde men det är ju marknaden som styr men blev mycket nöjd.

Senad G
Tråvad

Duktig och korrekt samtidigt snäll och proffs mm

Victoria E
Vara

Vi tycker att Anders är en bra mäklare som kan sin sak. Han lyssnar och besvarar våra frågor och var det något han visste lite mindre så tog han reda på svaret av säljarna. Han är tydlig, duktig på att förklara om det är något man inte förstår, samt har bra återkoppling. Vi kände oss trygga med Anders som mäklare under hela processen.

Alexander S

En grym mäklare. Trevlig och väldigt hjälpsam! Rekommenderas stark

Lars N
Vara

När man väljer en mäklare för att sälja sin fastighet har man givetvis höga förväntningar, men Anders har motsvarat alla våra förväntningar med råge. Alltid tillgänglig på telefon när vi har haft frågor. Alltid trevligt bemötande. Hjälp och råd inför försäljningen när det behövdes. Vi är så glada att vi valde Fastighetsbyrån i Vara och Anders Arosenius. Därför lämnar vi högsta betyg och våra rekommendationer MVH Gunilla o Göran Norberg

Solvig L
Sålde sitt hus med hjälp av Anders Arosenius en del av Fastighetsbyrån Vara

Tacksam för all hjälp. Hade önskat mer pengar men läget är som det är. Tacksam för info varje vecka. Trevligt bemötande

Linda S
Arentorp Med Omnejd

Väldigt bra och trevlig mäklare som har koll.

Ki Kristin H
Kvänum Med Omnejd

Kristina har varit lyhörd för mina behov, varit tydlig och kompetent. Hon har varit tillgänglig och lätt att kommunicera med. Hon har ett bra och lugnt bemötande vilket jag uppskattar. Hon får betyg 5 av 5 möjliga.

Namir G
Grästorp Landsbygd

Jag hade en mycket positiv upplevelse med Anders. Han bemötte mig alltid trevligt och förklarade tydligt hur försäljningsprocessen skulle gå till. Affären gick smidigt, och jag fick bra information under hela tiden. Jag rekommenderar honom varmt!

Anton W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Anders Arosenius en del av Fastighetsbyrån Vara
Vara

Saklig och noggrann. Lätt att ha att göra med.

Per-Arne K

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

Jan Erik P
Vara

Saklig, kunnig noggrann lugn och bra att förklara.

Inger V
Vara

Anders är lugn och sansad, lite svårt att tolka hur vi skulle komma vidare i ett tidigt skede av budgivningen. Svarar alltid snabbt på frågor via sms, uppskattas mycket.

Aina F
Nossebro

Kristina är väldigt kompetent och känslig för synpunkter och önskemål. Hon har skött hela processen på ett noggrant och proffsigt sätt. Jag kan varmt rekommendera henne till någon som går i tankar på att sälja en fastighet.

Maska Z
Nossebro

Bra Bemötande person och ganska professionell

Julia C
Arentorp Med Omnejd

Lyhörd och professionell mäklare! Har varit ett stöd och hjälpsam vägledning genom försäljningsprocessen!

Arif Z
Nossebro

Ett fantastisk bra bemötande med kund

Jan C
Arentorp Med Omnejd

Vänlig, proffsig i sitt bemötande, Mycket bra !

Billy E

Trevlig, proffsig, duktig säljare

Lars H
Arentorp Med Omnejd

mycket professionell och insiktsfull om säljarens och, icke minst köparens strategier. kort sagt; ett nöje.

Sarah F
Nossebro

Anders har varit väldigt snabb på att återkoppla om vi har haft frågor och han har hela tiden sett till att vi har varit informerade om nästa steg under vår köpprocess. Snabb och tydlig kommunikation helt enkelt. Mycket bra!

Margareta M
Vara

Är jättenöjd fick och får ett proffsigt bemötand både vi visning och senare kontakter .

Benn W
Sålde sin lägenhet med hjälp av Kristina Stomberg en del av Fastighetsbyrån Vara
Vara

Driven och proffsig mäklare som ser till att få ut det mesta för både mäklare och säljare. Rekommenderas starkt!

Johnny D
Nossebro

Kristina Stomberg på Fastighetsbyrån Vara är bra.

Anna Maria N
Kvänum Med Omnejd

Kristina har ett proffsigt och genuint bemötande! Varit tydlig och informativ under resans gång. Det har aldrig varit svårt att få kontakt med henne då vi haft frågor. Jag var helt novis om vad husförsäljningen skulle innebära men Tina har lotsat oss igenom försäljningen med stadig hand!

Peter V
Nossebro

Lyhörd och erfaren. Driver affären framåt mot avslut. Agerar professionellt i alla led, väl förberedd.

Sarah H
Bäreberg

Kristina var lätt att nå, kontaktade säljaren när jag undrade något, var väl förberedd inför kontraktsskrivningen och tillmötesgående på alla sätt.

Robban B
Bäreberg

Verkligen toppenmäklare! Hon tar sig an uppdraget och söker upp information och fakta om huset på ett noggrant och proffesionellt sätt. Jag kände mig helt trygg i att hon skulle få sålt min bostad!

Birgitta Linnéa A
Tråvad

De gick väldigt lätt att jobba ihop med Kristina! Hon var kunnig och förklarade på ett bra sätt. Det gick väldigt smidigt att få sålt huset! Så hon är att rekommendera!

Josefin E
Tråvad

Trevlig och kunnig! Har varit otroligt hjälpsam och förklarat processen med husköp på ett bra sätt.

Fredrik S
Vara

Kristina har genom hela processen varit mycket trevlig, tillmötesgående och behjälplig. Från första kontakt, till kontraktskrivning. Jag är mycket nöjd!

Marie A
Vara

Personlig och med stor kompetens. Informerade väl och besvarade frågor som kom upp snabbt och kunnigt. Gav oss utrymme med tid då vi inte kunde ordna direktförsäljning. En försäljning som känns bra då vi även hade sista ordet vem som fick köpa fastigheten. Kommer hänvisa andra som vill köpa eller sälja bostad till Kristina Stomberg.

Lars-göran F
Vara

Alltid anträffbar/hör av sig .Energisk och målmedveten utan att pressa. Lugn och energisk.

Ann-Christin E
St Levene Med Omnejd

Lugn sansad proffsig. Gjorde ett bra jobb med förhandsvisning och fick till en snabb försäljning.

Per K
St Levene Med Omnejd

Allt flöt på mycket bra, som köpare känner jag att jag fick precis den hjälp jag behövde.

Stein-Erik E
St Levene Med Omnejd

Professionell, saklig och lugn. Mycket bra feedback. Sparade en del kostnader då han fick till försäljning utan hemnet och fotograf. Jättenöjda!

Ronnie E
Nossebro

Saklig och trovärdig. Bra på att återkoppla vid frågor.

Monica W
Jonslund Med Omnejd

Anders skötte vår husförsäljning på ett proffsigt och effektivt sätt. Han är kunnig och påläst och inger förtroende.

Per-Erik W
Jonslund Med Omnejd

Anders inger förtroende. Han är korrekt, informativ, flexibel och lättillgänglig. Samt skämtsam när det är läge.

Matilda N
St Levene Med Omnejd

Tillmötesgående och alltid positiv och driven