Sam är otroligt pålitlig, lösningsorienterad och enkel att samarbeta med. Han kommunicerar tydligt, tar ansvar genom hela processen och levererar alltid över förväntan. Jag kan varmt rekommendera att arbeta med honom.
Sam Roshandel
Sam Roshandel är mäklare på Fastighetsbyrån Vasastan
.Sam Roshandel har varit registrerad mäklare sedan 2019-11. Sam Roshandel har varit aktiv på Reco.se sedan 2013-10 och har fått 179 omdömen med ett betyg på 4.9. Sam Roshandel har haft 28 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
179 omdömen om Sam Roshandel
Min erfarenhet av Sam Roshandel har varit helt igenom positiv. Han är extremt professionell, påläst och engagerad i varje steg av processen.
Mycket bra. Snabb och professionell i kommunikationen.
Proffsig och tydlig i kontakten. Nåbar
Toppen upplevelse genom hela processen!
Vi är så glada att vi fick just Sam som mäklare! Han är så trevlig, sympatiskt och lugn samtidigt som han är en mycket skicklig mäklare! Perfekt kombination när man genomgår försäljning av sin bostad! Vi rekommenderar starkt Sam! Bästa hälsningar Frida & Richard
Sam var väldigt trevlig, kompetent och tillgänglig under hela köpprocessen. Vi är otroligt nöjda med allt!
Min fru valde mäklaren och jag kände att det var rätt val när jag kom i kontakt med honom. Han hade många sidor som var bra i de olika stegen vid en försäljning. Han var förtroendeingivande och lätt och avslappnad att tala med. Han var noggrann med avgifter, status på stammar, alternativa planlösningar och andra tekniska och ekonomiska detaljer. Han var också mycket duktig i bemötandet med människor och en slipad mäklare när det gällde att få ett så högt pris som möjligt. Han kom också med många bra stajling-tips.
Active, Easy to contact & knowlegble
Jättebra mäklare! Rakt på sak, rekommenderas!