Fihn Optik

Fihn Optik

En del av Klarsynt www.klarsynt.se
  • BadgeFiveYears
4.9

Välkommen till Fihn Optik! På Järnvägsgatan 12 i Skara hittar du Fihn Optik. När du kliver in i butiken möts du av Lena och Annika som båda är legitimerade optiker. Hos oss kan du alltid räkna med snabb service trevligt bemötande. Vi hjälper dig med allt som rör dina ögon. Oavsett om det gäller råd och tips hur du ska ta hand...

555 omdömen om Fihn Optik

Sedan starten hos Reco 2019

Ingela S
Skrev om Fihn Optik

Alltid vänliga å tar sig tid åt kunden, gjorde en synundersökning

Lennart A
Skrev om Fihn Optik

Trevligt bemötande Jag fick bra hjälp med undersökningen. Jag köpte nya glasögon som sitter bra, jag kan läsa tidningen lättare utan att bli trött i ögonen

Ida O
Skrev om Fihn Optik

Trevligt bemötande! Väldigt bra synundersökning och fick hem fantastiska glasögon. Fick glasögonen väldigt fort också.

Jessica W
Skrev om Fihn Optik

Proffsig och utmärkt service. Kunnig personal med öga för det lilla extra.

Sanaa S
Skrev om Fihn Optik

Jag gjorde en synundersökning och köpte glasögonlinser, och affären var mer än underbar, och jag försökte göra en synundersökning för mitt körkort.

Stella L
Skrev om Fihn Optik

Mycket bra, trevligt bemötande och proffsigt!

Jimmy L
Skrev om Fihn Optik

Mycket bra ställe med suverän service!

Mats B
Skrev om Fihn Optik

Trevligt bemötande och snabb hantering

Yvonne G
Skrev om Fihn Optik

Alltid trevligt hos Fihn Optik! Ett fint bemötande, mycket hjälpsamma, noggrann synundersökning och snabb leverans av mina läsglasögon trots semestertider!

Charlotte N
Skrev om Fihn Optik

Snabb och effektiv service med bra bemötande.

Solveig B
Skrev om Fihn Optik

Trevligt bemötande! Kände mig omhändertagen.

Zarinjan B
Skrev om Fihn Optik

Jag känner mig välkomnande och mycket trevligt personal!!

Natasha J
Skrev om Fihn Optik

Trevlig och tydlig personal, fint bemötande.

Karol N
Skrev om Fihn Optik

Hej ! Jag tycker att Fihn optik är Bra, bra teknik, bra hantering, Det finns ett stort urval av glasögon, hitta rätt. Hälsningar Karol

Frida D
Skrev om Fihn Optik

Spontanbesökte butiken i hopp om att få hjälp med mina trasiga glasögonbågar, vilket de löste på ett kick. Väldigt trevlig personal!

Agneta W
Skrev om Fihn Optik

Alltid proffsigt o trevligt får den hjälp man ber om.

Petra F
Skrev om Fihn Optik

Återkommande kund år efter år. Annica är proffsig, trevlig och helt enkelt bäst.

Ylva P
Skrev om Fihn Optik

Toppenservice och full poäng på resultatet! Som vanligt!

Markus L
Skrev om Fihn Optik

Trevlig butik och ett trevligt bemötande. Förklarar bra så man förstår.

Kjell B
Skrev om Fihn Optik

Det var ett trevligt besök. Jag fick en remiss till Ögonmottagningen KSS vilket jag var mycket nöjd med.

Doris D
Skrev om Fihn Optik

Som alltid ett trevligt och proffsigt bemötande och jobb. Dessutom klart snabbare än utlovat.

Bruno B
Skrev om Fihn Optik

Vänligt bemötande. Grundlig undersökning i långt tempo utan stress.

Jesper E
Skrev om Fihn Optik

Väldigt bra bemötande som motsvarande mina förväntningar. Synundersökning resulterade i glasbyte.

Inger A
Skrev om Fihn Optik

Bra bemötande. Kunnig och trevlig personal.

Tina H
Skrev om Fihn Optik

Mkt trevlig och kompetent personal

Berhane F
Skrev om Fihn Optik

Det var bra och personalen jag kommer undersökning allt gick bra jag är nöjd Tack

Ulf P
Skrev om Fihn Optik

Jättebra! Jag är nöjd med mina nya glasögon. Väldigt bra bemötande av personalen. Tack så mycket!

Lars J
Skrev om Fihn Optik

Vänligt bemötande. Hög servicegrad som med god marginal motsvarade mina förväntningar på en synundersökning.

Christina E
Skrev om Fihn Optik

Min upplevelse i butiken var bra 👍 väldigt trevlig personal 😊 jag skulle byta mina glasögon för tyckte jag började se sämre 👓 så dom tittade över mina ögon 👀 Sen var det svåra att hitta rätt bågar inte lätt med så många att välja på så fick prova många bågar innan jag bestämde mig .men nu ser jag bra igen med nya glasögon 🤓

Kent H
Skrev om Fihn Optik

Jättebra inprovning, fint bemötande. Hela upplevelsen bra, ingen väntetid

Salam A
Skrev om Fihn Optik

Blev bemött på ett bra sätt. Jag hade höga förväntningar som företaget levde upp till på ett bra sätt. Jag gjorde synundersökning två gånger och köpte glasögon två gånger men jag gjorde även körkorts undersökning hos företaget.

Kerstin N
Skrev om Fihn Optik

Jag är positiv till servicen som man alltid får på Fihn Optik

Emy P

Mycket trevliga, bra service👍

Benny A
Skrev om Fihn Optik

Mycket bra och snabb service Jag gjorde en synundersökning

Roger T
Skrev om Fihn Optik

Trevligt bemötande & väldigt kunniga. Rekommenderas varmt.

Emma J
Skrev om Fihn Optik

Alltid trevligt bemötande och måna om att det ska bli bra!

Anette E
Skrev om Fihn Optik

Blev bemött vänligt och proffsigt. Jag är mycket nöjd.

Viktoria T
Skrev om Fihn Optik

Personligt engagemang för dig som kund. Synundersökningen görs omsorgsfullt och noggrant ! Har nu fått mina glasögon som passar mig toppen på alla sätt. Rekommenderas verkligen till dig som vill ha god hjälp och kunskap vid glasögonköp. Viktoria T.

Fihn Optik gillar detta
Kurt J
Skrev om Fihn Optik

Det var en trevlig upplevelse, har varit kund där i många år

Amin Abu A
Skrev om Fihn Optik

The lady in the store was very nice and friendly, helped me and my mother as refugees and was overall pleasant to talk to and have some humor together

Bo A
Skrev om Fihn Optik

Fick tid för synundersökning samma dag jag besökte butiken. Undersökningen gjordes noggrant och utan stress. Resultatet blev som förväntat, jag fick remiss till ögonläkare för ev starroperation.

Catharina B
Skrev om Fihn Optik

Synundersökning och kompletta glasögon Allt till stor belåtenhet. Varit kund i många år

Inger S

Mycket bra, grundlig undersökning👍

Leif J

Toppen bra service,trevligt bemötande,

Åke K
Skrev om Fihn Optik

Har gjort en synundersökning utförd av trevlig personal. Helt nöjd med allt.

Johan G
Skrev om Fihn Optik

Suverän kundservice och mycket kunniga.

Jan-Ivan J
Skrev om Fihn Optik

Bra Jag kommer att vid något tillfälle berätta varför jag tycker att det är jobbigt med synundersökningar. Mvh Jan-Ivan

Nicolas G
Skrev om Fihn Optik

Jättebra personal som är trevliga och med varmt bemötande.

Mats L
Skrev om Fihn Optik

Snabb och trevligt bemötande. Glasögonen blev klara på 6 kalenderdagar.

Christian B
Skrev om Fihn Optik

Trevligt och professionellt bemötande!