Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto
Flyttpaketet AB

Flyttpaketet AB

Flyttpaketet AB är en flytt- och städ firma i Stockholm som specialiserar sig på tjänster som flytt, flyttstädning och vanlig städning, sophämtning och grovsopor. Vi hämtar dina möbler och/eller vitvaror. Vår erfarna personal utför arbetet på ett noggrant och samtidigt effektivt sätt. Vi är ett pålitligt företag som alltid...

6 omdömen om Flyttpaketet AB

Erik M
Skrev om Flyttpaketet AB

Snabb och smidig flytt. Mina gamla teakmöbler blev mycket väl omhändertagna. Ni ska ha stort tack!

Sponsrad Kategori

Hoffen AB

4.6/5 i betyg av 86 omdömen

Hoffen AB är ett byggföretag med mycket kompetens i bolaget. Här arbetar hantverkare som är specialister på sitt område; snickare, elektriker, plattsättare, murare och rörmokare. Tjänster: ¤ Snickeri, ¤ Ombyggnation, ¤ Måleri, ¤ Tillbyggnation, ¤...

Johanna B
Skrev om Flyttpaketet AB

Vi har använt oss av Flyttpaketet vid vår senaste flytt. De var enkla att jobba med. Flytten gick smidigt, de var försiktiga, snabba och trevliga.

Alex W
Skrev om Flyttpaketet AB

Trevliga och duktiga killar Allt fungerade perfekt Leverans och hämtning av flyttkartonger kom på beställning

Carl  N
Skrev om Flyttpaketet AB

Är mycket nöjd med allt - från bemötandet i kundtjänst till trevliga, pålitliga och snabba killar som utför flytten. Dessutom till ett mycket bra pris! Rekommenderas!

Mikael G
Skrev om Flyttpaketet AB

Enklaste flyttet som jag har haft i mitt liv med hjälp av de. Trevlig personal, noga och erfarna arbetare. Mycket nöjd!

Axel  C
Skrev om Flyttpaketet AB

Mycket nöjd med både bemötande och tjänsten. Enkelt, trevligt, pålitligt.