Götmars

Välkommen till Götmars!
Vi kan hjälpa dig med begravning såväl som juridik. Vi är ett familjeföretag som har många års erfarenhet inom branschen. När en anhörig eller en vän går bort så kan det kännas tungt. Vi är medvetna om detta och vill finnas för dig i en av livets svåraste stunder och göra bördan lättare att axla.
Behöver du hjälp med det juridiska vid en flytt ihop med din nya sambo eller ska du bli förälder? Det finns många saker du kan behöva tänka på och dessa ser vi till att hjälpa dig med. Varmt välkommen att kontakta någon av våra begravningsbyråer som passar dig bäst.
  • Begravning och Juridik
  • Ledande begravningsbyrå i Örebro
  • Jour dygnet runt
Götmars
"Mycket bra informationen mycket tydlig, fick snabb hjälp och fick våra önskemål genomförda, All personal vi var kontakt med var mycket trevliga och tillmötesgående"
Jeanette B anlitade Götmars Örebro
"Jag köpte en begravningstjänst. Bemötandet från första tillfället till efter genomförd begravning var alldeles utmärkt. Servicen var alldeles utmärkt. De förväntningar jag hade var att det skulle bli ..."
Kjell-Åke S anlitade Götmars Örebro
"Götmars har ett personligt och engagerat bemötande in i minsta detalj. De tar gärna ett extra steg för att kunna möta kundens uttalade och outtalade behov och önskemål. Detta vare sig det gäller utför..."
Jan Ö anlitade Götmars Örebro
"Begravning och bouppteckning. Fantastiskt fint bemötande och Götmars överträffar alla mina förväntningar. Det är viktigt, när det handlar om en nära anhörigs bortgång, att bemötas med förståelse i ..."
Katja S anlitade Götmars Örebro

Våra Begravningsbyråer

4.8/5 av 38 omdömen
Storgatan 24, Askersund
4.6/5 av 57 omdömen
Kanadagatan 2, Degerfors
4.2/5 av 13 omdömen
Doktorsvägen 6, Fellingsbro
4.6/5 av 39 omdömen
Storgatan 23, Fjugesta
4.6/5 av 8 omdömen
Järnvägsgatan 6, Frövi
4.8/5 av 41 omdömen
Västra Storgatan 9, Hallsberg
4.7/5 av 86 omdömen
Nickkällgatan 21, Karlskoga
4.8/5 av 22 omdömen
Hagendalsvägen 12, Kumla
4.6/5 av 33 omdömen
Skolgatan 11, Laxå
4.7/5 av 81 omdömen
Kungsgatan 28, Lindesberg
4.7/5 av 26 omdömen
Prästgatan 4, Nora
4.7/5 av 41 omdömen
Örebrovägen 8, Odensbacken
4.8/5 av 48 omdömen
Gruvgatan 9C, Sala
4.7/5 av 421 omdömen
Sturegatan 22, Västerås
4.6/5 av 417 omdömen
Borgmästargatan 9, Örebro

Detta är reco.se

Vi har samlat allt du behöver på ett enda ställe. Så oavsett om du vill hitta en snickare till köket, få rabatt på nya naglar eller boka en restaurang till på fredagskväll kan du göra det hos oss. Läs andra kunders rekommendationer och välj det företaget som passar dig bäst.
Registrera företag

Här finner du fler av våra vanligaste sökningar