Alla kategorier Bilverkstad Stockholms län Huddinge Hafo Bilservice

Hafo Bilservice

Dalhemsvägen 42, 141 46 Huddinge — Visa karta

5.0 i betyg av 1 rekommendationer
 
Vi har sedan 1990 servat Citroën-kunder i egenskap av auktoriserad verkstad. 2009 blev vi även MekoPartner-verkstad, vilket innebär att vi nu hjälper dig som kund oavsett vilken bil du kör. Du är varmt välkommen att höra av dig till oss för tidsförfrågan och prisuppgifter. Vi lämnar gärna en prisuppgift innan du servar eller reparerar din bil.

Läs vad 1 kund tycker om Hafo Bilservice

  • Marcus A
    Marcus A skrev om Hafo Bilservice
    Letade desperat efter ett företag som kunde byta min fläkt som hade börjat gå bärsärkargång, och det är ju inte så kul att åka land och rike runt i en torktumlare över julen. Detta var den första av fem verkstäder som kunde ordna det redan dagen efter (byta hela fläkten) och till ett försvarbart pris. Underbart att få kostnaden presenterad på förhand och att det sedan inte blir några obehagliga överraskningar.

    Nu sitter jag och äter pepparkakor och dricker kaffe framför några julblommor i deras väntrum och åker snart iväg med den färdiga bilen. Mycket trevlig personal. GPS rekommenderas varmt då det var ganska svårt att hitta till firman. (Nej, jag har inte med firman att göra, annat än att jag är kund där). Läs mer
    gillar detta

Bästa bilverkstäderna i Huddinge:

4.7 i betyg av 327 omdömen
Calle S Calle S tycker:
“En bra och kunnig verkstad som...” Läs mer
4.9 i betyg av 234 omdömen
4.4 i betyg av 404 omdömen
4.5 i betyg av 172 omdömen
4.6 i betyg av 94 omdömen

Karta

Reco tipsar om:
5 / 5 i betyg — 18 rekommendationer
Sveavägen 127, 11349, STOCKHOLM
Kategorier