Maten var god, bra portioner och rekommenderas att man testar olika rätter. Miljön är livligt och borden är (tyvärr) för tätt intill varandra när det är fullsatt. I övrigt modernt och snygg inrett. Servicen var endast ok. Saknade ett o annat leende och en välkomnande känsla. Olika servitriser gjorde att förfrågan förväxlades eller glömdes bort.
Hornsgatan kvarterskrog & barservering
Välkommen till Hornsgatan kvarterskrog & barservering! På Hornsgatan 81 i Zinkensdamm har vi slagit upp portarna till vår nya kvarterskrog. Vi utlovar god dryck och spännande mat i goda vänners lag såväl som filosofiska diskussioner med nya bekantskaper. Vår meny innehåller en livlig blandning från modern husmanskost till...
1547 omdömen om Hornsgatan kvarterskrog & barservering
Sedan starten hos Reco 2022
Bra service god mat lite stimmigt i lokalen
Inbjudande restaurang , uppmärksam personal spännande meny skön stämning i lokalen
Mysig krog, lättsam personal och god mat.
Trevligt gott och mysigt! Att hunden också är välkommen gjorde att vi valde detta ställe för att fira vår 25-åriga Söderbo:)
Trevligt ställe! Det enda att anmärka på var att jag beställde en ägg och avokado Benedict där det stod att det skulle vara avokadoröra samt picklad jalapeno men avokadon kom som den var bara slicad och det var ingen picklad jalapeno på utan picklad chili.
Så trevlig personal, mysig lokal och supergod mat!
Otrolig meny, så god brunch och så trevligt ställe. Kan varmt rekommendera!
Trevligt bemötande, lättsam, serviceminded och flexibel personal och som alltid supergod mat!
Jättetrevlig restaurang. Snygg inredning och lagom ljudnivå. En välkomponerad meny med något som passade för var och en av oss i ett sällskap om 6 personer. Bra utbud på viner. Väldigt god mat och mycket bra service (uppmärksam, men inte påträngande. Vi tog dit kunder efter en heldags utbildning och alla var mycket nöjda. Hit kan vi absolut ta kundbesök igen. Och även familjen.
Vi blev bemötta väl av personalen. God mat, stora portioner. Vänlig och hjälpsam personal.
Trevlig personal som gör de lilla extra för besökare och god mat! Rekommenderas starkt!
Kanonupplevelse, god mat och dryck i härlig miljö med trevlig personal!
Bra. Dom levde upp till dom bra, men: Hade lite högre förväntningar på rätten "Meat lovers" då jag tagit Entrecoten förut och hade med facit i hand nog hellre tagit den igen. Nu kändes det som man istället fick dela på en entrecote och till det några korvbitar + ett ganska litet fat pommes att dela på. Allt var dock vällagat och gott men kändes lite som en luring då den rätten var dyrare än entrecoten och kändes som man fick mindre kött.
Bra service och god mat! Passar även barnfamiljer
Fantastik personal och mat. Mycket trevlig lokal!
Jättetrevligt ställe och armosfär. Maten var dock inge höjdare, beställde club sandwich och en sallad. Mkt att välja mellan dock.
Det var tredje lunchen på tre dagar i Stockholm som vi valde Hornsgatan. Det säger väl allt om hur nöjda vi var. God mat, trevlig personal vad mer kan man begära⁉️
Väldigt gott och trevlig personal
Bra servis och bra mat. Härlig personal
Mycket trevlig personal och kanongod mat
Den perfekta kvarterskrogen/bistron där du känner dig hemma. Mat och dryck alltid på en hög nivå.
Trevlig lokal, bra service av personalen, maten var genomgående vällagad och fräsch.
We were greeted as soon as we stepped through the door. Seated at a nice table and drinks were ordered as guests arrived. Anything not on the list could be easily arranged, with curiosity and ambition. Swift and efficient service without feeling forced. Excellent food, everybody was very pleased with their choices from the menu. Wine recommendations matched very nicely. And a very smooth payment solution for splitting the tab. All in all, a very nice evening. We will be back soon.
Mkt trevlig restaurang, och personal, och god mat.
Mysig kvarterskrog med bra service
delicious a la carte brunch. good service.
Bra service, god mat och väldigt fin miljö. Från röjiga och hemska Hornsgatan tillsatt komma in på ett lugnt och härligt ställe, lite Paris känsla. Kommer bli fler gånger!
Trevlig miljö och service, god mat
Personlig service, gott om skratt.
Ansvarig chef var inte alls trevligt och meddelar inte information relevant till sin personal, och i slutet vår upplevelse blev inte bra på grund av honom. Ska aldrig mer gå ditt :/
Bra service. Vänliga. Bra mat.
Brunch kl. 12 en söndag visade sig tyvärr vara en dålig idé. Restaurangen tog emot så många gäster att det var helt fullsatt redan vid öppning, men utan någon märkbar struktur eller logistik i serveringen. Det tog cirka 10 minuter innan vi ens fick vatten och en meny, och ungefär 45 minuter innan vår första rätt kom in. När vi senare bad om efterrättsmenyn tog det ytterligare närmare en halvtimme innan personalen kom tillbaka och frågade om vi var redo att beställa – då hade vi redan suttit och väntat så länge att vi valde...
Riktigt bra! Klassiska rätter, riktigt bra kvalitet och eloge till personal!
Störande musik, ouppmärksam personal, inte jättebra mat (och väldigt många rätter var slut).
God mat, trevlig personal och mysigt, fullsatt ställe.
Tråkigt att halva menyn var slut. Skulle varit bra att få den informationen innan besöket. Annars en mysig miljö och trevlig personal.
Hornsgatan Kvarterskrog är en riktigt mysig restaurang med en varm och avslappnad atmosfär. Maten är jättegod och känns välgjord med bra smaker. Personalen är dessutom supertrevlig och får en verkligen att känna sig välkommen. En perfekt kvarterskrog att komma tillbaka till.
Mycket trevlig personal och god mat. Trevlig miljö där man kan prata tillsammans utan hög ljudnivå.
Supermysig kvarterskrog med generös meny och varm service
Mysig lokal. Trevlig personal men inte så alerta runt bordet. Kom inte med dessertmenyn eller frågade om vi önskade mer att dricka. Fish and chips-tråkig! Som en halvdålig lunchrestaurang skulle serverat.
Hade hört så mycket bra om restaurangen så kom dit med rätt höga förväntningar. Maten var bland de sämre jag ätit där främst köttet stod ut som riktigt bedrövligt. Den köttbiten skulle inte ha fått lämna köket! Servicen var allt annat än bra, vi kände oss verkligen bortprioriterade med tomma glas på bordet utan någon förfrågan om påfyllning. Nej tack, hit kommer vi inte gå igen.
Trevlig stämning god mat och fantastisk personal. Kommer tillbaks.
Trevlig miljö, god mat & inbjudande service med glimten i ögat. Vi kommer garanterat tillbaks.
Mysigt och bra mat, trevlig lokal
Personalen var uppmärksamma och avslappnade men ändå proffessionella! Maten var jättegod, ägg Benedict 😋 Skön musik, lite feststämning en lördag kl 12.30. Firade mamma som fyllde år med brunch och en Bloody Mary 🥃
Perfekt kvarterskrog i lättpratad miljö.
Bra på flera sätt : - bra mat, prisvärd o väl smakande - bra servering, trevliga och bemötande - läget är lite svårslaget. Vi är mycket nöjda i vårt sällskap (9 st)
Entrecoten smakade typ soja/salt så den lämnade jag tillbaka, annars helt ok
Alltid gott och trevligt. Personalen är topp!