Josephine Lantz
Josephine Lantz är mäklare på HusmanHagberg Enskede
.Josephine Lantz har varit registrerad mäklare sedan 2021-09. Josephine Lantz har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-08 och har fått 10 omdömen med ett betyg på 4.7. Josephine Lantz har haft 9 försäljningar sen 2022-06 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.
2022-06 - 2023-02
10 omdömen om Josephine Lantz
Sedan starten hos Reco 2022
sålde sin lägenhet med hjälp av Josephine Lantz en del av HusmanHagberg Enskede
Väl bemött. Noggrann mäklare som hela tiden höll mig uppdaterad.
köpte sin lägenhet med hjälp av Josephine Lantz en del av HusmanHagberg Enskede
Proffsig, trevlig och engagerad. Jag rekommenderar absolut Josephine!
Tillgänglig
Trevligt bemötande
Informativ -
köpte sin lägenhet med hjälp av Josephine Lantz en del av HusmanHagberg Enskede
Väldigt trevlig och bra. Gav ett tryggt intryck, vilket var skönt för mig som förstagångsköpare! Alltid tillgänglig på telefon och tog reda på information om frågor jag hade. Jag är jättenöjd!
sålde sin lägenhet med hjälp av Josephine Lantz en del av HusmanHagberg Enskede
Josephine är mycket professionell och trevlig att ha kontakt med. Hon informerade om varje steg under försäljningens gång och var alltid positiv med lösningsfokus trots en trög marknad.
köpte sin lägenhet med hjälp av Josephine Lantz en del av HusmanHagberg Enskede
Extremt nöjd med Josephine som mäklare.
Väldigt professionellt genomfört. -
sålde sin lägenhet med hjälp av Josephine Lantz en del av HusmanHagberg Enskede
Josephine e toppen och härlig att samarbeta med en duktig mäklare. Kunde inte vara mer nöjd.
köpte sin lägenhet med hjälp av Josephine Lantz en del av HusmanHagberg Enskede
Vi fick en fantastisk bra hjälp från Josephine Lantz hela vägen från en visning till avtal upprättning. Josephine hade en jättebra presentation av lägenhet och har förbered svar på alla frågor. Vi fick en utförlig presentation av lägenheten med bra och tydlig objektbeskrivning på lägenhetsvisningen. Det var svårt för oss att matcha tider med en säljare för att skriva på ett avtal. Josefine kom med flera förslag och lösningar för att det ska funka för alla. Hon var tillgängligt och återkopplade varje gång vi behövde det. Vi rekommenderar henne som en grym bra mäklare som gör sitt bästa för kunds skull. Vi upplevde henne som pålitligt, professionell mäklare med ett bra och varmt bemötande.
Tack Roman för dessa fina ord! Det har varit en ära att få hjälpa er med köpet av er bostad. En sådan affär är bland de största man kan göra och därför gläder det mig extra mycket att ni kände att det gick tryggt och smidigt till för er :) Tveka inte att höra av er om det är något! Ser fram emot att hjälpa er vid nästa sälj och köp process! Hälsningar Josephine
Josephine Lantz -
sålde sin lägenhet med hjälp av Josephine Lantz en del av HusmanHagberg Enskede
Mycket bra bemött och bra dialog hela tiden
sålde sin lägenhet med hjälp av Josephine Lantz en del av HusmanHagberg Enskede
Skötte allt på ett engagerat och kompetent sätt. Hjälpte därtill att stötta oss som nervösa säljare i en skakig marknad.