Väldigt nöjd med bemötande och information som vi har fått från Daniella. Väldigt trevlig och kunnig!
Daniella Karlsson
Daniella Karlsson är mäklare på HusmanHagberg Helsingborg
.Daniella Karlsson har varit registrerad mäklare sedan 2023-04. Daniella Karlsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-06 och har fått 138 omdömen med ett betyg på 4.9. Daniella Karlsson har haft 54 försäljningar sen 2025-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-03 - 2026-02
138 omdömen om Daniella Karlsson
Stort tack för ditt fina omdöme Kristina! Snart börjar ett nytt kapitel med nya lägenheten, kommer bli jättebra!
Snabb och rak. Allt fungerade jättebra
Tack så jättemycket för ditt fina omdöme Fredrik! Lägenheten kommer bli kanon för er!
Jättebra bemött, lyhörd, snabb respons. Fick det att kännas smidigt rakt igenom
Stort tack för ditt fina omdöme William! Så himla roligt att få lov att vara en del av er jakt på hus, kommer bli kanon för dig och familjen!
Proffesionell, hjälpsam och trygg. Hjälpte mig väldigt mycket och är väldigt kunnig. Med henne kände jag mig väldigt trygg och det är inte första gången jag lita på Daniella med min bostad. Vet att med henne är den i goda händer. Kan verkligen rekommendera henne!
Stort tack Anna för ännu ett förtroende av dig, känns så himla kul att få hjälpa dig än en gång! Nu mot nya äventyr! :)
Trevligt och proffsigt bemötande!
Tack för ditt fina omdöme Paula!
En jätteduktig och kunnig mäklare med djup engagemang för sitt yrke och kundens bästa
Tack för dina fina omdöme Teresa!
Daniella var väldigt lyhörd, och arbetade för både säljarens och köparens bästa. Daniella kommunicerade bra och var tillmötesgående, vi kan starkt rekommendera Daniella till att ta hand om eran försäljning eller om ni köper av henne.
Stort, stort tack för dina fina ord Rikard! Det har varit superroligt att få hjälpa dig med försäljning och jag önskar dig och familjen all lycka till framåt, vart det nu än blir av!
Jag är otroligt nöjd med Daniellas insats vid försäljningen av min lägenhet. Hon är verkligen driven och engagerad vilket märks från första mötet. Hon var alltid snabb med att svara på alla mina frågor, oavsett vad det gällde, och var otroligt hjälpsam genom hela processen. Hennes kunskap och proffsiga bemötande gjorde att jag kände mig trygg och väl omhändertagen. Jag kunde verkligen inte ha varit mer nöjd med hennes arbete!
Stort tack för dina värmande ord Elina! Så himla glad över att jag fick förtroendet att hjälpa dig med din försäljning, och så himla bra det blev! Nu är det bara att ta siktet mot nästa äventyr!
Professionell, kunnig och alltid ett sms bort.
Tack för ditt fina omdöme Ulrika! Jag finns alltid nära till hands och är glad över att du gav mig förtroendet! Spännande med nya äventyr att se framåt! :)
Daniella var professionell, engagerad och trygg genom hela processen. Kommunikation och återkoppling fungerade utmärkt, och jag kände mig väl omhändertagen från start till mål. Hon var påläst, strukturerad och gav tydliga råd som verkligen gjorde skillnad. Jag kan varmt rekommendera henne till alla som söker en proffsig och pålitlig mäklare.
Men gud vilka fina ord Cassandra! Är så glad att just jag fick hjälpa dig med försäljningen och till och med nästa köp! Magiskt samarbete med bästa resultaten 😍