Hej! Edison gav ett proffisionellt intryck från första handslaget, Edison känds rätt efter bara 5 minuter vid det första mötet. Edison var uppriktig, lyhörd, jordnära, logisk, kunnig, hjälpsam. Vi kände oss aldrifg stressade men Edison. Han återkopplar mer än andra mäklare vilket vi uppskattar. Kan varmt rekommendera Edison.
Edison Kuci
Edison Kuci är mäklare på HusmanHagberg Helsingborg
.Edison Kuci har varit registrerad mäklare sedan 2023-06. Edison Kuci har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-09 och har fått 94 omdömen med ett betyg på 4.9. Edison Kuci har haft 30 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-05 - 2026-04
94 omdömen om Edison Kuci
Oerhört förtroendeingivande och vänlig. Svarar snabbt på både SMS och samtal, och har ett lugn som smittar av sig 😊 En trygg affär!
Gav en fantastisk bra service.
Jätte trevligt och professionellt på sitt jobb.
Vi är otroligt nöjda med vårt samarbete med Edison genom hela försäljningsprocessen. Från första kontakt till avslutad affär har vi blivit bemötta med stort engagemang, professionalism och trygghet. Kommunikation har varit tydlig och snabb, och vi har hela tiden känt oss väl informerade och omhändertagna. Edison visade stor kunskap om marknaden, gav värdefulla råd och arbetade målmedvetet för att skapa bästa möjliga resultat. Det märktes verkligen att både vi som säljare och köparna stod i fokus. Vi kan varmt rekommendera...
Väldigt duktig, kommunikativ och snabb på svar.
Jag har haft en mycket positiv upplevelse av Edison Kuci på HusmanHagberg i Helsingborg. Redan från första kontakten var han professionell, engagerad och tydlig i sin kommunikation. Han tog sig tid att förklara hela processen steg för steg och gav realistiska förväntningar kring försäljningen. Under hela försäljningen kände jag mig trygg – Edison var alltid tillgänglig för frågor och höll mig uppdaterad om varje steg. Hans marknadsföring var genomtänkt och presentationen av bostaden höll hög kvalitet, vilket bidrog till ett bra slutresultat. 🙏👍
Jag är supernöjd med Edison. Han gjorde hela köpprocessen enkel och trygg. Alltid snabb på att svara och väldigt hjälpsam!
Om alla mäklare vore som Edison skulle bostadsförsäljningar vara en dans på rosor! Han har varit engagerad från dag ett, lyhörd för mina (ibland många 😉) frågor och haft en klockren kommunikation hela vägen. Jag har känt mig trygg genom hela processen och dessutom har han gjort allt med ett leende. Professionell, driven och väldigt trevlig – kan varmt rekommendera Edison!
Edison Kuci är en väldigt trevlig och duktig mäklare. Allt gick snabbt och professionellt.