Kevin Rosenqvist

Kevin Rosenqvist

Kevin Rosenqvist är mäklare på HusmanHagberg Helsingborg

Kevin Rosenqvist har varit registrerad mäklare sedan 2022-04. Kevin Rosenqvist har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-06 och har fått 135 omdömen med ett betyg på 4.8. Kevin Rosenqvist har haft 32 försäljningar sen 2025-06 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2025-06 - 2026-05

135 omdömen om Kevin Rosenqvist

Sedan starten hos Reco 2022
Jasper K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Kevin Rosenqvist en del av HusmanHagberg Helsingborg

Kevin var en mycket professionell, kunnig och engagerad mäklare. Bra kommunikation genom hela processen och ett fantastiskt arbete med försäljningen av min lägenhet. Jag rekommenderar varmt denna mäklare.”

Maria K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Kevin Rosenqvist en del av HusmanHagberg Helsingborg
Centrum

Trevlig, tydlig och levde upp till det som bestämdes.

Anna B
Sålde sitt hus med hjälp av Kevin Rosenqvist en del av HusmanHagberg Helsingborg
Ramlösa

Kevin är en exceptionellt duktig mäklare. Mycket trevlig, lyhörd, tålmodig och proffsig. Jag kan varmt rekommendera honom. Jag var mycket nöjd genom hela processen.

Fredrik K
Köpte sitt hus med hjälp av Kevin Rosenqvist en del av HusmanHagberg Helsingborg
Ramlösa

Trevlig mäklare med ett professionellt bemötande!

Amanda Elinor P
Skrev om Kevin Rosenqvist en del av HusmanHagberg Helsingborg

Vi är så himla glada att vi köpte vårt hus genom Kevin! Hela processen kändes trygg och smidig. Redan på visningen kände vi oss sedda och välkomna, och det gjorde stor skillnad för oss. Mäklaren var otroligt trevlig, engagerad och alltid tillgänglig när vi hade frågor eller funderingar. Vi fick snabba svar och ett bemötande som verkligen kändes personligt. Det bästa av allt är nog känslan vi hade genom hela affären – att allt bara var “meant to be”. Det kändes rätt från början till slut. Vi kan varmt rekommendera den här mäklaren – en så positiv upplevelse!

Niclas T
Centrum

Jag kan varmt rekommendera Kevin. Genom hela processen har jag blivit bemött med en professionalism och ett engagemang som verkligen sticker ut. Allt ifrån den initiala visningen till slutskedet har skötts med stor affärsmässighet. Egentligen är det enda som är synd att betygsskalan stannar vid fem - jag hade gärna gett 6 stjärnor för att ge en rättvis bild av den exceptionella service jag har fått.

Anna-Helena B
Påarp

Trevlig och engagerad mäklare. Rekommenderas!

Filip B
Påarp

Trevligt och proffsigt bemötande

Siv A
Ättekulla

Mycket trevlig och tillmötesgående. Har gjort ett mycket bra jobb.

Joakim S
Ättekulla

Snabbt, smidigt och enkelt. Kevin svarar snabbt och är väldigt hjälpsam. 100% nöjd kund!