Jag är väldigt nöjd med Marcus! Han är trevlig, professionell och höll mig uppdaterad genom hela processen. Allt gick smidigt och jag kände mig trygg från början till slut. Kan absolut rekommenderas!
Marcus Kjellerup
Marcus Kjellerup är mäklare på HusmanHagberg Helsingborg
.Marcus Kjellerup har varit registrerad mäklare sedan 2023-05. Marcus Kjellerup har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-08 och har fått 112 omdömen med ett betyg på 4.8. Marcus Kjellerup har haft 48 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2025-04 - 2026-03
112 omdömen om Marcus Kjellerup
Marcus levererade allt man vill ha från sin mäklare. Mycket trevlig, engagerad, effektiv och noggrann. Skötte affären perfekt!
Tack Joel för din fina återkoppling! Du kommer trivas kanon i nya lägenheten!
Jag köpte min allra första lägenhet med hjälp av Marcus, och jag är supernöjd med hela upplevelsen. Han var väldigt trevlig, professionell och hjälpte samt guidade mig genom hela processen, vilket kändes väldigt tryggt. Jag kände mig väl omhändertagen från start till mål och kan varmt rekommendera honom till andra som ska köpa bostad!
Tack för din fina återkoppling! Kul att du är nöjd med processen, vi ses när det är dags för tillträde!
Vi är otroligt tacksamma för Marcus och hans fantastiska insats i samband med försäljningen av vårt hus. Vi har fått mycket värdefull hjälp, råd och service – både kring försäljningen och våra planer för framtida husköp. Marcus är inte bara otroligt professionell i sitt arbete, utan också väldigt mänsklig, engagerad och lätt att ha att göra med. Han har verkligen gjort hela processen trygg och smidig för oss. Stort tack för allt! //Kristin & Mihail
Stort tack Kristin & Mihail för era fina ord – det betyder verkligen mycket! 🙏 Det har varit ett nöje att få hjälpa er genom försäljningen och samtidigt få vara en del av era framtidsplaner. Att ni känt er trygga och väl omhändertagna genom hela processen är precis det jag alltid strävar efter. Allt gott så länge – vi hörs snart igen! / Marcus
Marcus är engagerad och väldigt kunnig som mäklare. Bra på att kommunicera och att hela tiden hålla oss uppdaterade på processen. Vi är väldigt nöjda över vårt val och rekommenderar starkt!
Stort tack för din fina rekommendation, det uppskattas verkligen! För mig är det viktigt att mina kunder känner sig trygga och uppdaterade genom hela processen, så det gläder mig att du upplevt just det. Tack för förtroendet – och tveka inte att höra av dig om jag kan hjälpa till igen framöver!
Uppriktig och enkel att kommunicera med. Rekommenderar starkt!
Tack för ditt fina omdöme! Det kommer bli kanon i nya bostaden!
Mycket ärlig och smidig. Bra kommunikation sinsemellan som underlättar köpet men som även ger trygg känsla i det hela.
Tack för din fina återkoppling! Det kommer bli kanon med nya lägenheten :)
Marcus bemötte oss fint och bra.
Tack för din återkoppling Setsuko! Ni kommer trivas kanon i nya lägenheten, det är jag helt säker på!
6 av 5 möjliga stjärnor för detta guldvärda mäklare. Trevlig, angagerad, gör sitt jobb utan anmärkningar. Rekommenderar starkt
Vad kul att du är nöjd med min hjälp! Ta nu hand om er!
Bra på alla sätt. Snabb och tydlig kommunikation. Väl insatt i objektet och vad säljaren ville. Då blir det rakt och enkelt.
Tack för din fina återkoppling Erik! Ni kommer trivas perfekt i nya lägenheten! 🙏