Marcus Kjellerup

Marcus Kjellerup

Marcus Kjellerup är mäklare på HusmanHagberg Helsingborg

Marcus Kjellerup har varit registrerad mäklare sedan 2023-05. Marcus Kjellerup har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-08 och har fått 91 omdömen med ett betyg på 4.8. Marcus Kjellerup har haft 46 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

91 omdömen om Marcus Kjellerup

Sedan starten hos Reco 2023
Moa Emelie Sofie F
Sålde sitt hus med hjälp av Marcus Kjellerup en del av HusmanHagberg Helsingborg
Gustavslund

Väldigt bra bemötande, svarade alltid på frågor och var tillgänglig. Alltid tydlig och bra kontakt!

Louise M
Köpte sitt hus med hjälp av Marcus Kjellerup en del av HusmanHagberg Helsingborg
Gantofta

Marcus är grym! Professionell, lyhörd, vänlig och extremt duktig på sitt jobb. Kan varmt rekommendera Marcus som mäklare, han gör sitt yttersta i alla lägen.

Mikael K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Marcus Kjellerup en del av HusmanHagberg Helsingborg
Västra Berga

Jättetrevlig och driftig mäklare.kan rekommendera Markus

Bsp C
Köpte sin lägenhet med hjälp av Marcus Kjellerup en del av HusmanHagberg Helsingborg
Västra Berga

Marcus is a very open-minded and helpful person. He clarified all the queries we asked.

Anja S
Bårslöv

Trevlig och professionell, levde upp till förväntningarna.

Mikael S
Bårslöv

Marcus är en engagerad säljare med hög servicegrad.

Annika J
Västra Berga

Marcus är en mycket trevlig, kunnig och serviceinriktad mäklare. Upplever att han vill både säljaren o köparens bästa. Han har hela tiden hållt kontakten och bara varit ett samtal bort. Kan verkligen rekommendera honom som din kontakt när du ska köpa ditt nya boende.

Madelene S

Rekommenderar starkt Marcus om ni letar mäklare! Enkel & tydlig i sin kommunikation, håller sina kunder uppdaterade och kämpar för både köpare & säljares bästa. Super trevlig & man märker hur han älskar sitt jobb. Helt underbart att han skötte både vårt köp & försäljning, de kändes så tryggt! 10/10 från en nöjd familj ⭐️

Yunus S

Världens bästa mäklare utan tvekan! Lätt och enkel att jobba med. Rekommenderar alla som har stora eller små objekt att använda Marcus Kjellerup som mäklare! Han får 10/10 möjliga av familjen Suvakci

Cornelia K
Ättekulla

Jag fick träffa Marcus både i egenskap av köpare och säljare och upplevde honom som engagerad och autentisk i båda processerna. Jag uppskattade även att Marcus alltid månade om att hålla alla parter uppdaterade och inkluderade längs processen. En personlig och trevlig mäklare som jag tycker utmärker sig från andra jag träffat.