Att köpa bostad är en av de största affärerna man gör i livet, och därför betyder det otroligt mycket att ha rätt mäklare vid sin sida. För oss har Jason Millado varit precis den tryggheten och det stödet man önskar sig – och mer än så. Från första kontakten visade han ett engagemang, en professionalism och ett driv som verkligen skiljer honom från mängden. Han såg våra behov, tog sig tid att förstå vad som var viktigt för oss och gjorde sedan allt han kunde för att vi skulle nå hela vägen fram. Under processens gång upplevde...
Jason Millado
Jason Millado är mäklare på HusmanHagberg Järfälla
.Jason Millado har varit registrerad mäklare sedan 2021-07. Jason Millado har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-12 och har fått 122 omdömen med ett betyg på 4.8. Jason Millado har haft 26 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
122 omdömen om Jason Millado
Rak, ärlig & förtroendeingivande. Ser det både ur köparens och säljarens perspektiv, och vill att båda ska känna sig trygga och nöjda. Återkopplar snabbt och frekvent. 10/10 rakt igenom.
Jason Millado var fantastisk att ha att göra med! Trevlig, lyhörd och alltid redo att svara på frågor. Kände mig trygg genom hela processen och är supernöjd med lägenheten. Rekommenderar verkligen!
En trevlig, kunnig och mycket noggrann mäklare. Han är noga med att allt ska gå rätt till och att alla förstår vad han säger.
Gjort allt som behövdes. Lätt att få tag på och försäljningen gick smidigt.
Lyhörd och driven hjälpsam tar hänsyn till kundens behov
Tydlig, proffsig och seriös på alla sätt. Funkade helt klockrent!
Jason har varit förtroendeingivande och hjälpsam. Har givit det lilla extra på ett personligt sätt utan att vara privat. Har känts tillgänglig och tagit sig tid att kolla upp saker.
Vilket trevligt bemötande och vilken bra service! Jag har just sålt min lägenhet med hjälp av Jason Mikado på HusmanHagberg. Har tidigare dåliga erfarenheter av mäklare som både hetsiga och dåliga på återkopplar vid frågor. Den här gången är mina förväntningar överträffade av Jason! Fantastiskt bemötande, mäklare som kan det de pratar om, återkopplar direkt! Hela processen varit alldeles utmärkt.
He super nice, calm, really helpful.