Jason Millado

Jason Millado

Jason Millado är mäklare på HusmanHagberg Järfälla

Jason Millado har varit registrerad mäklare sedan 2021-07. Jason Millado har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-12 och har fått 71 omdömen med ett betyg på 4.8. Jason Millado har haft 28 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2022-10 - 2023-09

71 omdömen om Jason Millado

Sedan starten hos Reco 2021
Sanna H
Kallhäll

Jason var mycket kunnig, engagerad och insatt i både bostaden, närområdet och försäljningsprocessen. Det kändes tryggt!

Petra A
Kallhäll

Alltid jättetrevlig och tar sig tid att svara på frågor och funderingar. Vi hade en lång och trög period där det var svårt att få sålt och dåligt intresse på visningar. Jason gav dock aldrig upp och han hade hela tiden så positiv inställning så tillslut fick vi sålt och var väldigt nöjda med slutpriset. Väldigt noggrann och man märkte att han hade koll på området, marknaden och konkurrensen av liknande lägenheter. Jag rekommenderar starkt att välja Jason!

Carro S
Viksjö

Jason har sålt vårt radhus och vi hade inte kunnat vara mer nöjda! Han har jobbat så hårt, haft en tydlig och pedagogisk kommunikation till oss som säljare, varit behjälplig sena kvällar vid frågor, en lätt person att gilla och väldigt snäll. Vi är så nöjda med Jason och skulle absolut rekommendera alla som går i köp/sälj tankar att höra av sig till Jason!

Björn Lennart S
Viksjö

Jason är trevlig, proffsig och mycket kompetent. Han har varit med hela vägen under vår husförsäljning och kunnat hjälpa till med allt.

Rasmus J
Jakobsberg

Bemötandet från Jason var jättebra, han är väldigt trevlig och professionell. Då jag aldrig köpt bostad innan så hade jag inte riktigt några förväntningar på hur en mäklare skulle vara men det känns som att bemötandet från Jason kommer att vara svårslaget från framtida mäklare. Kommer inte riktigt på mycket mer att säga men jag är otroligt nöjd med Jason som mäklare!

Björn S
Viksjö

Jason Millado är en ytterst förtroendeingivande mäklare. Professionell, noggrann och seriös. Vi är mycket nöjda med hans arbete i samband med försäljningen av vårt hus.

Tobias J
Viksjö

Tålmodig, transparent & hjälpsam.

Niclas S
Viksjö

Engagerad mäklare som hjälper med försäljningen.

Christine C
Viksjö

Trevlig tillmötesgående och hjälpsam.. Jason har verkligen gjort sitt yttersta för att få till en så bra lösning som möjligt för mig. Det blev dessutom bättre än vad jag tänkt från början ang mitt boende.

Christine C
Viksjö Hummelmora

Jason har verkligen jobbat hårt för att få vårt hus sålt under tider med ekonomiskt svårighet. Tillmötesgående ,alltid tillgänglig och svarar snabbt och tydligt på frågor och har även hjälpt mig otroligt mycket med min nya lägenhet som jag köpt.